Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε δωρεάν σεμινάρια για την αγορά εργασίας


Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας, στα πλαίσια των υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης για την ένταξη στην αγορά εργασίας που προσφέρει, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, προτίθεται το προσεχές διάστημα να υλοποιήσει δωρεάν σεμινάρια που απευθύνονται σε κατοίκους του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στα δύο παρακάτω:
Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα –Συνοδευτική Επιστολή. Το εργαστήριο εστιάζει στις δεξιότητες ανάδειξης προσόντων μέσα από το βιογραφικό σημείωμα, τη συνοδευτική επιστολή, την αξιοποίηση του δικτύου γνωριμιών στην εύρεση εργασίας

Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ. Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι η υποστήριξη και η πληροφόρηση των ατόμων ως προς τη χρήση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ προκειμένου να υποβάλουν αίτηση σε κάποιον διαγωνισμό.
Σε περίπτωση υψηλού ενδιαφέροντος θα υλοποιηθούν και τα δύο. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα 2343033151, -152, -154 ή με email στο kentro_koinotitas@paionia.gov.gr.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.