Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη μόνιμης Ιατρού ειδικότητας Νευρολογίας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών



Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών συνεχίζοντας την προσπάθεια για ενίσχυση σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο ιατρικό δυναμικό της, την νέα μόνιμη Ιατρό κα Ελεάνα Χαρίτου, Επιμελήτρια Β’, Νευρολόγο η οποία ανέλαβε υπηρεσία σήμερα 20.06.2022. Ευχόμαστε στην νέα μόνιμη Ιατρό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη. 

Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ γιατί το Νοσοκομείο μας δίχως την παρουσία σου στην διοίκηση, θα ήταν σαν τα σαπιοκάραβα που με τον πρώτο μποφόρ αναποδογυρίζουν είτε στα ρηχά, είτε στα βαθιά. Μπράβο κ. Λόγγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως το να αυτοσυγχαιρεται κάποιος είναι ακόμα πιο υποκριτικό όταν αποτελεί ο ίδιος επιλογή μιας κυβέρνησης που οδηγεί σε διάλυση το ήδη κακοποιημένο ΕΣΎ ;

      Διαγραφή
    2. Εσύ φίλε μου έχεις να περάσεις πολλά χρόνια ίσως και έξω από το Νοσοκομείο και μακάρι να μην χρειαστεί να το κάνεις ποτέ. Αν είχες όμως κάποιο δικό σου πρόσωπο μεσα και βιωνες αυτά που συμβαίνουν σήμερα σε ένα επαρχιακό ίδρυμα, δεν θα έγραφες τέτοιες βλακείες. Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα την τελευταία διετία χάρη στον Βαγγέλη Λόγγο που ούτε αυτοθαυμαζεσαι, ούτε διαφημίζει την εξαιρετική δουλειά του. Όταν γίνει κυβέρνηση η παράταξη που ψηφίζεις 6"41 τότε να διορισουν διοικητή εσένα με αξιοκρατικά!!! κριτήρια αφού όπως γράφεις κατέχεις το θέμα. Μέχρι τότε μόνο σεβασμό και φερμουάρ στο στόμα.

      Διαγραφή
  2. Μόνο για ασπιρίνη είναι το νοσοκομείο ,μακριαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα αυξηθούν οι αξονικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.