Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου κοινοχρήστων χώρωνΕργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού σε κοινόχρηστους χώρους, πάρκα, κεντρικές οδούς, και χώρους πρασίνου πραγματοποιούνται καθημερινά σε Κοινότητες του Δήμου.
Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού,  στο Δασάκι, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και σε διάφορα σημεία της Αριδαίας.
Παράλληλα, εκτελέστηκαν εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σε διάφορες κοινότητες του Δήμου.
Σε αρκετές περιπτώσεις, παρατηρήθηκε για άλλη μια φορά το φαινόμενο της ρίψης μπάζων και σκουπιδιών, κάτι το οποίο απαγορεύεται και δημιουργεί αντιαισθητική εικόνα. Ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η καθαριότητα και καλή εικόνα των χώρων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται καθημερινά από όλους μας, είναι δυνατόν να επιτευχθεί μόνο με τη συμβολή τους καθενός μας ξεχωριστά. Για αυτό το λόγο, παρακαλούμε τους δημότες, να μην πετάνε σκουπίδια και ειδικότερα μπάζα. Σε συνεννόηση με το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας (τηλ. 2384023215), τα μπάζα συλλέγονται και δεν γίνονται μέρος της καθημερινότητας μας.
Συμβάλλουμε όλοι μαζί σε ένα καθαρότερο περιβάλλον! Φροντίζουμε και προστατεύουμε τους κοινόχρηστους χώρους, γιατί ανήκουν σε εμάς!

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 
ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ
 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.