Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Την Τετάρτη στη διυπουργική επιτροπή ΣΔΙΤ ο οδικός άξονας Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα



Για το θέμα του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα» επικοινώνησε σήμερα (20 Ιουνίου 2022) με τον Γενικό Γραμματέα ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Καβαλάκη, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Όπως ενημέρωσε ο Γενικός τον Βουλευτή, στη συνεδρίαση της Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (22 Ιουνίου 2022) συμπεριλαμβάνεται και το θέμα της έγκρισης του έργου αναβάθμισης και κατασκευής του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα».

Δεδομένου ότι μετά την έγκριση απαιτείται περίπου ένα διάστημα 15 ημερών για υπογραφές και δημοσίευση σε ΦΕΚ και εφόσον την Τετάρτη έχουμε και επίσημα την έγκριση, υπολογίζεται ότι στα μέσα Ιουλίου θα είναι δυνατόν να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Χάρις στις ενέργειες του Βουλευτή μας κ. Διονύση Σταμενίτη, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Νόμου μας γίνεται πραγματικότητα. Το έργο αυτό, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για το Νομό μας, με την υλοποίηση του, βγάζει μια για πάντα την περιοχή από την απομόνωση και γίνεται δρόμος ανάπτυξης για τον τόπο μας. Ένα τεράστιο μπράβο στον βουλευτή της Ν. Δ. Κ. Σταμάτη γιΑ τις ενέργειες τις οποίες έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά δεν έπεσα έξω εκλογές έχουμε !!!
    Ας φτιάξουμε πάλι τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψαμε κορδέλα στο δικαστικό μέγαρο άιντε να παίρνει σειρά και δρόμος. Γελάσαμε και σήμερα. Η μόνη σοβαρή είδηση είναι ότι πάμε για εκλογές ολοταχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11,51 ΠEΣ MOY MIA ENEPΓEIA TOY ΣTAMENITH ΓIA AYTO TON ΔPOMO. MIA .
    EKTOΣ AΠO TO NA KANEI TON PEΠOPTEP. KAI NA TON KANOYN KAZOYPA ΓIA TON ΔPOMO ΓIANNITΣA AΛEΞANΔPEIA NIΣEΛI .
    AYTOΣ EINAI O BOΛEYTHΣ ΣOY KAI OΠΩΣ AKOYΓETAI ΓIA MIA ΔHMOΣKOΠHΣH ΠOY TON ΦEPNEI TPITO , KATAΛABAINEIΣ EPXETAI OΣONOYΠΩ TO TETEΛEΣTAI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο και να σκούζετε,το έργο θα γίνει με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.Τώρα οι ντόπιοι ανύπαρκτοι βουλευτάδες όλων των αποχρώσεων ας πάνε για τα μπάνια τους γιατί θα σφίξουν οι ζέστες.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.