Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας: Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας με τον Ι. Ανδρόνογλου στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας



Μια ξεχωριστή εκδήλωση με τον συντοπίτη μας Γιαννιτσιώτη σολίστ κλασικής κιθάρας, Γιάννη Ανδρόνογλου, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 2 Ιουλίου, στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας, την οποία διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.
Στη σχετική πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:
"Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση: ανοίγουμε το θέατρο της αρχαίας Μίεζας και εκεί, δίπλα στο βασιλικό γυμνάσιο όπου ο Αριστοτέλης δίδαξε τους παίδες των Μακεδόνων, σας καλούμε σε ένα γοητευτικό μουσικό ταξίδι με οδηγό τον συνθέτη και σολίστ κλασικής κιθάρας Ιωάννη Ανδρόνογλου.
Ένας από τους πιο σημαντικούς μας μουσικούς στο είδος του, ο Ιωάννης Ανδρόνογλου θα μας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια της Θράκης και της ανατολικής Μεσογείου, ερμηνεύοντας έργα από τον προσωπικό του δίσκο “Travelling”, καθώς και έργα των C. Domeniconi, S. Yilmaz και R. Dyens και δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ηχητικό περιβάλλον με πνοή ελληνική και νότες από την ανατολή.
Έναρξη εκδήλωσης 21:00
Είσοδος ελεύθερη".


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.