Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλόγος Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης, Αλμωπίας: Γιατί δεν καταθέσαμε στεφάνι στο μνημόσυνο των Μακεδονομάχων Άγρα και Μίγκα



Με ανακοίνωσή του ο Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης, Αλμωπίας αναφέρει ότι 
δεν κατέθεσε στεφάνι στις προτομές των Μακεδονομάχων Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγκα, στο επίσημο μνημόσυνο που έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, διαμαρτυρόμενος για την παρουσία βουλευτών που ψήφισαν ή στηρίζουν την επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 6.30 μμ, αντιπροσωπία μελών και φίλων του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης Αλμωπίας, κατέθεσε στεφάνια στις προτομές των Μακεδονομάχων Καπετάν Άγρα και του Αντώνη Μίγκα, που βρίσκονται ακριβώς στον χώρο θυσίας τους, λίγο έξω από το χωριό Καρυδιά, και  μπροστά από το ομοίωμα του δένδρου της καρυδιάς, στην οποία το 1907 οι Βούλγαροι κομιτατζήδες τους απαγχόνισαν μετά την ύπουλη και άνανδρη σύλληψή τους.
     Μας τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτριος Γιάννου, ο οποίος πάντα στηρίζει τον σύλλογό μας. 
     Ο σύλλογός μας  δεν κατέθεσε στεφάνι στο επίσημο μνημόσυνο που έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στον ίδιο χώρο διαμαρτυρόμενος για την παρουσία βουλευτών που ψήφισαν ή στηρίζουν την επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών.
     Η συμφωνία των Πρεσπών είναι αντίθετη στους λόγους για τους οποίους αγωνίσθηκαν και  θυσιάστηκαν οι Μακεδονομάχοι Καπετάν Άγρας και Αντώνης Μίγκας και όποιος την ψήφισε ή την στηρίζει αυτοεξευτελίζεται όταν παρίσταται στο μνημόσυνό τους, παριστάνοντας τον πατριώτη.      

 Ο Πρόεδρος                                                      
 Γιουματζίδης Δημήτριος                                   

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ο δήμαρχος διαγράφηκε από την ΝΔ;;; Έπαψε να είναι κομματικό στέλεχος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τώρα που δεν καταθέσατε στεφάνι,ο Κούλης σας [διότι είτε το κρύβετε , είτε όχι,ο Κούλης σας , σας εκμεταλλεύτηκε] θα στενοχωρεθεί και θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών,και νθα φορέσει μαύρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λειτουργήστε διασπαστικά..Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ιδρώνει το αυτί τους καλή πάντως η ενέργεια σας αλλά οι βο λεφτάδες μας μόνο για εφέ στην εκκλησία είναι και κομπάρσοι στη βουλή διακοσμητικά στοιχεία μαριονέτες είναι να τους λυπασαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI KAMΩMATA EINAI AYTA TOY ΔHMAPXOY; ΔEKA ANΘPΩΠOI MAZEYTHKAN MONOI TOYΣ .KATEΘEΣAN ΣTEΦANIA, EIΠAN ΠOIHMATA, EΨAΛAN TO YΠEPMAXΩ ΣTPATHΓΩ,TON EΘNIKO YMNO . ΦΩTOΓPAΦHΘHKAN MAZI KAI O ΔHMAPXOΣ. TI AΛΛO ΘA ΔOYME. HMAPTON ΘEE MOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.