Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος



Θετικός στον Covid - 19 διαγνώστηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, «ο Μακαριώτατος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει ασυμπτωματικός, παρακολουθείται από τον προσωπικό του ιατρό και παραμένει στην οικία του στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο». Μάλιστα, «υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος έχει εμβολιαστεί κατά της νόσου του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών του».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Το θετικό είναι ότι γύρισε από το εξοχικό του.
      Προφανώς δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας. όλο και κάποιο μονοκλωνικό καβάτζα θα υπάρχει

      Διαγραφή
  2. Θα του δώσουν τα κατάλληλα φάρμακα και θα σωθεί γιατί είναι υπάκουο παιδί,αλίμονο σε αυτούς που μπήκαν στα νοσοκομεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πρόσεχε, τέτοιο τραπέζωμα στην φτωχικη του βίλα όλοι οι καλοί χριστιανοί φυσικό και επόμενο με τους ιούς μαζεμένους.
    Σα δεν ντρέπονται παπάδες και απατεώνες ο κόσμος πεινάει ρε γλίτσες,το ρεύμα δεν έχει να πληρώσει το σούπερ μάρκετ την βενζίνη του ρε κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.