Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαλκιδική: Λιγότερες οι αυθημερόν βουτιές στα γαλανά νερά λόγω αμόλυβδης



Σε αναζήτηση χαμηλότερης τιμής στην αμόλυβδη αλλά και στο πετρέλαιο κίνησης επιδίδονται καθημερινά οι οδηγοί.

Οι αποστάσεις έχουν υπολογιστεί από τους περισσότερους οδηγούς, προκειμένου να βάλουν την αντίστοιχη ποσότητα καυσίμου, με σκοπό μία βουτιά αυθημερόν στη Χαλκιδική.
Άλλοι, έπειτα από έρευνα αγοράς, επιλέγουν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ, καθώς δεν γνωρίζουν τι τιμές θα συναντήσουν στην πορεία τους.

Με τη μέση τιμή της αμόλυβδης να κυμαίνεται στα 2,31 ευρώ ανά λίτρο, το πετρέλαιο κίνησης στα 1,90 και το υγραέριο 1,21 ευρώ ανά λίτρο, το οικονομικό επιτελείο μελετά νέα δέσμη μέτρων για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

O Ιούνιος θεωρείται μήνας κλειδί για την ανακοίνωση μέτρων για τα καύσιμα που βαραίνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό έως και 40% .Τα τρία μέτρα που είναι στο τραπέζι και εξετάζονται είναι : Επιδότηση βενζίνης στην αντλία (όπως στο πετρέλαιο κίνησης ), παράταση στο φουλ πας και το πλαφόν στην  αμόλυβδη (νησιά).

Τα σκήπτρα της ακριβής αμόλυβδης κρατούν τα Δωδεκάνησα, με τη μέση τιμή να κυμαίνεται στα 2,45 ευρώ ανά λίτρο. Ακολουθούν οι νομοί Ευρυτανίας και Κυκλάδων με 2,43 ευρώ ανά λίτρο.
Βούληση της κυβέρνησης είναι να βοηθήσει τον κόσμο στο μέτρο που μπορεί, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τα δημοσιονομικά, τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όλα τα πρόσθετα μέτρα, σύμφωνα με πληροφορίες, για πρόσθετη στήριξη των πολιτών, αναμένεται να οριστικοποιηθούν στα μέσα του Ιουνίου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κουράγιο πατριώτες.
    Καθίστε σπίτι να περιοριστεί η κατανάλωση καυσίμων για να γονατίσει ο Πούτιν.
    Και όπως ο γνωστός πορδοσάλτε, ένας τρόπος υπάρχει να καταπολεμηθεί η ακρίβεια στα καύσιμα.
    Δεν βάζουμε καύσιμα.
    Και με τις τιμές φωτιά στο ρεύμα , καλά καλοκαιρινά τσουρουφλίσματα με τους καλοκαιρινούς καύσωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα πάντα φταίει ο πόλεμος κατά τον βρωμοσκαι και λοιπά χρυσομπουκωμενα σκατολαναλα, ενώ σε όλες τις χώρες τα καύσιμα είναι μέχρι 1,50,καθίστε μέσα και τουμπεκί.
    Καλά να πάθετε μαλακες οικονομανε στις πλάτες σας οι 10..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.