Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο εκπαιδευτικού Τσάνη Ευάγγελου



Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους/τις συναδέλφους, μαθητές/τριες, γονείς που μου ευχήθηκαν από καρδιάς για την επικείμενη συνταξιοδότηση μου.
Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα καθώς το τέλος μιας εκπαιδευτικής καριέρας κλείνει με αυτόν τον ιδανικό τρόπο, όπως ίσως δεν το φανταζόμουνα ποτέ στα όνειρά μου: ανάμεσα σε ανθρώπους που μας ενώνουν σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού, που χτίστηκαν γερά πάνω στον καθημερινό μας αγώνα να είμαστε χρήσιμοι στα παιδιά μας.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί χάρη σε όλους/όλες εσάς το ταξίδι μου στο χώρο της εκπαίδευσης είχε τόσες μοναδικά όμορφες στιγμές.
Νιώθω, λοιπόν, ευλογημένος που κάποιοι από σας ένιωσαν την ανάγκη να πουν ένα καλό λόγο, μια γλυκιά ευχή.
Αντεύχομαι ο Πανάγαθος Θεός να ανταποδώσει την αγάπη  και καλοσύνη σας στο εκατονταπλάσιο!
Ευχαριστώ!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Όλοι μας κάνουμε αυτό που πρέπει στην δουλειά μας και ίσως και ταξίδι, γιατί όμως τόση δημοσιότητα για το αυτονόητο? Πόσοι βγήκαμε στην σύνταξη χωρίς να σηκώσουμε σκόνη.... Τί το διαφορετικό γίνεται και δεν το καταλαβαίνουμε ή δεν το καταλάβαμε???.... Χαμηλά την μπάλα σε τέτοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.