Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Απάντηση σε δημοσίευμα για το Καλλιτεχνικό Σχολείο της ΈδεσσαςΜε δημοσίευμά του ο επικεφαλής της Κοινωνίας σε Κίνηση κ. Γιάννης Τσεπκεντζής αναφέρει ότι το Καλλιτεχνικό Σχολείο της Έδεσσας αποτελεί άλλη μία χαμένη ευκαιρία για την πόλη και μάλιστα το χαρακτηρίζει «όνειρο και στόχο» της δημοτικής του παράταξης.
Κατ’ αρχάς πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το Καλλιτεχνικό Σχολείο ήταν σχέδιο της δικής μας Δημοτικής Παράταξης, που διεκδίκησε την ίδρυσή του και πέτυχε αυτό τον στόχο με την συνδρομή της παρούσας Κυβέρνησης. Άρα είναι δικό μας «όνειρο», δικό μας σχέδιο και δικός μας «στόχος», που μάλιστα επιτεύχθηκε και θα τον δούμε πολύ γρήγορα να λειτουργεί. Η συνδρομή του κ. Τσεπκεντζή ήταν μηδενική και μάταια προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από ενέργειες που κάναμε εμείς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!
Σε ότι αφορά στην «χαμένη ευκαιρία», είναι ένας ισχυρισμός χωρίς καμία βάση, καθώς συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς, έχουμε προβλέψει τις απαιτούμενες παρεμβάσεις και θα τις υλοποιήσουμε άμεσα, έτσι ώστε από την πλευρά των υποδομών το Καλλιτεχνικό Σχολείο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει κανονικά. 
Από την πλευρά μου, ως νέος άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά της πόλης, θέλω να βάζω στόχους και αυτοί να υλοποιούνται μέσα από τις συνεργασίες που αναπτύσσονται και στο πλαίσιο του θεσμικού μου ρόλου και της συνεργασίας που έχω με τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους. Έτσι, όπως έχουν γίνει σημαντικότατες παρεμβάσεις στα σχολεία μας και προσπαθώ πάντα για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών, με τον ίδιο τρόπο προσπαθώ για τη δημιουργία αυτής της νέας υποδομής για την πόλη μας, το Καλλιτεχνικό Σχολείο. Θα ήταν πολύ καλό ο κ. Τσεπκεντζής να μην βασίζεται σε λανθασμένες πληροφορίες που του δίνουν οι «πληροφοριοδότες» του και να ρωτάει με θεσμικό τρόπο για να ενημερώνεται για τις ενέργειές μας.

Σωτήρης Μούκας
Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής 
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ε τώρα γιατί του το χαλάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας του πει κάποιος ότι όταν ασχολείσαι με τα κοινά, όπως αναφέρει, δεν χρησιμοποιείς τα πρώτα πρόσωπα (μου,μας,εγώ, εμείς). Σωτήρη, είσαι άμαθος στην πολιτική, συμβουλέψουν τους γκουρού της παράταξης και πρόσεχε, γιατί έχουν αποδείξει ότι το ξεφόρτωμα στην στροφή, εύκολα γίνεται πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.