Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαράδεκτα σχόλια στο διαδίκτυο για την Έφη Αχτσιόγλου -Τι απαντά η ίδια



Απαράδεκτα και σεξιστικά σχόλια κατέκλυσαν το διαδίκτυο, τις προηγούμενες ημέρες, για τη βουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ από τα Γιαννιτσά, Έφη Αχτσιόγλου.
Η βουλευτής εμφανίστηκε λεπτή και καλοντυμένη, όπως πάντα, σε μια δήλωσή της και έδωσε την αφορμή σε άγνωστους χρήστες των social media να της επιτεθούν για την εμφάνισή της, επικρίνοντάς την επειδή ήταν δήθεν... πολύ αδύνατη. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να της επιτεθούν επειδή είχε κάποιες μελανιές στο αριστερό μπράτσο της, κάνοντας απαράδεκτα σχόλια για δήθεν κακοποίηση.

Το μένος των επικριτών της ήταν τόσο σφοδρό που η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» έγραψε άρθρο με τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου / Σεξιστική επίθεση στο Twitter από δεξιά τρολ».
«Εκτός ελέγχου βγαίνουν τα δεξιά τρολ με την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις πρόωρες εκλογές. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο έβαλαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου με αισχρά σεξιστικά σχόλια και επαίσχυντα υπονοούμενα. Τα δεξιά τρολ επέλεξαν να βυσσοδομήσουν κατά της τομεάρχου Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την on camera δήλωσή της για τα ανεπαρκή επιδόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που εξανεμίζονται από τις διαρκείς αυξήσεις. Η στρατιά των δεξιών τρολ όντας σε πανικό επέλεξε να σχολιάσει με σεξιστικό, αισχρό τρόπο την εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου καθώς θεωρούν ότι είναι μέγα αδίκημα το ότι είναι αδύνατη και ακόμα μεγαλύτερο το ότι έκανε on camera δήλωση χωρίς να έχει βαφτεί», έγραψε η «Αυγή».

Η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου
«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγιναν γονείς, για πρώτη φορά, με την πρώην υπουργό Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Ιούλιο του 2021.

Πάντως, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συντοπίτισσά μας, πρώην υπουργός, δέχεται σεξιστικές επιθέσεις από συναδέλφους του κοινοβουλίου ή από χρήστες των social media.



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Είναι πολύ γελοίο ολοι οι αριστερούληδες να μιλάνε για "δεξιούς" ενώ οι τσέπες τους είναι γεμάτες με ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το χαβα σου

      Διαγραφή
    2. Αυτός ο σχολιαστής 6:23, μιλάμε για πολύυυυ χαρβαντ το ντουγανι.

      Διαγραφή
  2. Ντροπη! Που καταντησε η κοινωνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.