Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Με αποφάσεις διυπουργικής σε τροχιά υλοποίησης η παράκαμψη Χαλκηδόνας και το φράγμα Αλμωπαίου



ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ

Σε σημερινή συνεδρίασή της Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ για τον οδικό άξονα Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών Έδεσσας, ενέκρινε την υπαγωγή του έργου στον Ν. 3389 περί σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, συνολικού προϋπολογισμού 300 εκατομμυρίων και με χρόνο ολοκλήρωσης σε τρία χρόνια. Μετά δε την ανάρτηση της απόφασης στη ¨ΔΙΑΥΓΕΙΑ¨ ξεκινούν και οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την δημοπράτησή του οι οποίες και θα διαρκέσουν γύρω στον ένα χρόνο.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καρασμάνης σε συνάντησή του στις 10 Ιουνίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση παρουσία του Γ.Γ. ΣΔΙΤ, είχε ήδη ενημερωθεί για τη σημερινή συνεδρίαση της Διυπουργικής. Όπως επίσης έγινε κουβέντα για το φράγμα Αλμωπαίου – προϋπολογισμού 210 εκατομμυρίων – και συγκεκριμένα για το προσχέδιο ΣΔΙΤ της εταιρείας DELOITTE προκειμένου να ελεγχθεί να γίνουν τυχόν διορθώσεις – αν χρειαστεί – για να επαναυποβληθεί από τη Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ ως επίσημη ΑΕΣ στην επόμενη Διυπουργική Επιτροπή για έγκριση, δεδομένου ότι επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος δεν πέρασε στη σημερινή συνεδρίαση.

Ο πρώην Υπουργός παρακολουθεί πάντα από κοντά κάθε εξέλιξη για αυτά τα ¨πολύπαθα¨ έργα του Νομού μας, για τα οποία το 2017 είχε ενημερώσει κατ’ ιδίαν και λεπτομερώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με την ανάληψη της Κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία ως Πρωθυπουργός έθεσε την υλοποίησή τους ως πρώτη προτεραιότητα.

Δείτε ΕΔΩ το προσχέδιο ΣΔΙΤ για το Φράγμα Αλμωπαίου

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.... ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.... (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοντεύουν εκλογές άρχισε το ταξιμο πόση κοροϊδία πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ta.foumara.pote.orimazoun.kirie.karazmani.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΣY PE ΞEΦTIΛA ΠOY HΣOYN OTAN TA ΣYNTPOΦIA ΣOY ΠAPAMONEΣ TΩN EKΛOΓΩN ΠHPAN TA 120 EKATOMMYPIA ΠOY HTAN ΓIAYTO TO ΔPOMO KAI TA ΠHΓAN ΣTHN ΠEPIΦEPEIAKH ΘEΣΣAΛONIKHΣ ; ΠOY HΣOYN ΞEΦTIΛA, 4,5 XPONIA ΠOY TA ΓIAΛATZI ΣYNTPOΦIA ΣOY ΔEN EKANAN TIΠOTA; KAI NA ΠOY HPΘE H ΩPA KAI O ΔPOMOΣ ΞEKINA ME N.Δ ME ΣΦPAΓIΔA MHTΣOTAKH - KAPAΣMANH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πα πα να ενας παπαγαλος........ παχυς, μεγαλος. Η σφραγιδα σου μου αρεσε πιο πολυ........

      Διαγραφή
  5. Όλα τα έργα πάλι στο προσκήνιο για τους αφελείς επειδή έρχονται εκλογές. Τάξιμο και πάλι τάξιμο και μυαλό δεν βάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πατατοκέφαλοι χαζοσυριζαίοι ο δρόμος θα γίνει με ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.Ψάξτε τώρα για άλλο παραμύθι.Είναι στενός,είναι στραβός,είναι μισός σαν το μυαλό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:13 μ.μ. πρόσεχε μην σκίσεις κανένα καλτσόν και φανούνε οι γουρουνοτριχες σου. Μη κάνετε πολλά έργα θα σας πειράξουν. Τοσα χρόνια το εχουμε συνηθίσει το παραμύθι, δεν μασάμε πιά.....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.