Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος οι νεκροί επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα



Μία δραματική οικογενειακή ιστορία βρίσκεται πίσω από τον θάνατο του 50χρονου και της 72χρονης μητέρας του, στη Θεσσαλονίκη. Όλα δείχνουν ότι μητέρα και γιος αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, ρίχνοντας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μέσα στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες. 

Οι χειροπέδες και τα σακίδια με άμμο
Προηγουμένως είχαν δεθεί με χειροπέδες μεταξύ τους και τις είχαν περάσει και από το τιμόνι, ώστε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βγουν έξω από την καμπίνα όταν το αυτοκίνητο θα έπεφτε στο νερό.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έφεραν πάνω τους σακίδια γεμάτα με άμμο, που λειτούργησαν ως βαρίδιο.

Σήμερα ο επίλογος μιας οικογενειακής τραγωδίας
Πληροφορίες του Thestival αναφέρουν ότι σήμερα γράφτηκε ο επίλογος μίας οικογενειακής τραγωδίας. Πριν από δύο χρόνια ο αδελφός του 50χρονου και γιος της 72χρονης είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, αδυνατώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.
Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, η μητέρα και ο δεύτερος γιος της αποφάσισαν να γράψουν τον δραματικό αυτό επίλογο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης και από τα έως τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 15:00, στους Νέους Επιβάτες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το αυτοκίνητο ενώ κινείτο στον παραλιακό δρόμο, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και έριξε το όχημα στη θάλασσα.
Στελέχη του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό της θάλασσας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλο παράδεισο να εχουν ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές όλης της οικογένειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.