Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλήνιο Κ20: Πρώτη στην προκριματική σειρά των 100 μ. η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου



Η Κατερίνα Νατσιοπούλου (Αρχέλαος Κατερίνης) λίγες ώρες από την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 έτρεξε στον προκριματικό των 400 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, στις Σέρρες. Η νεαρή αθλήτρια του Νίκου Ματζιόλη διένυσε την απόσταση σε 57.70, που ήταν η καλύτερη επίδοση στο σύνολο των σειρών. Η νεαρή έκανε σχετικά χαλαρή κούρσα και προσπάθησε να μη σπαταλήσει δυνάμεις ενόψει του απογευματινού τελικού. Οι συνθήκες μάλιστα στις Σέρρες δεν είναι ιδανικές, καθώς από το πρωί βρέχει και ο αγωνιστικός χώρος είναι ιδιαίτερα βαρύς. Στον τελικό προκρίθηκε ακόμη η Ελένη Φωκαϊδου (ΑΣ Πύρος Δήμας) ακολούθησε με 58.38, ενώ ξεχώρισε ακόμη η Γεωργία Μαρία Δεσπολλάρη (ΓΣ Απόλλων Πύργου) με 58.53.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) δεδομένων των καιρικών συνθηκών επέλεξε να κάνει χαλαρή κούρσα και να μην πιέσει τον εαυτό της. Η νεαρή τερμάτισε πρώτη στην πρώτη προκριματική σειρά των 100 μ. σε 12.21 και το απόγευμα, αν και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, θα διεκδικήσει μια καλή επίδοση. Στόχος της αθλήτριας της Κατερίνας Αλεξοπούλου είναι να κυνηγήσει την Κυριακή μια καλή επίδοση στα 200 μέτρα.

Στο τριπλούν των Ανδρών ο Σπύρος Καραλής (ΟΣΦΠ) σημείωσε την καλύτερη επίδοση με 14,94 μέτρα. Τρία άλματα εκτέλεσε ο πέμπτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, Γιώργος Γρέψιος (ΓΣ Σέρρες 93), που στο δεύτερο άλμα του σημείωσε 13,71 μ. (-1,3). Πάνω από τα 14,00 μ. "προσγειώθηκαν" και οι Γκάρτσιος (ΓΣ Κηφισιάς - 14,02 μ.), Μπογιατζής (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας- 14,05 μ.), Λεμπούσης (ΓΑΣ Ωρωπιόν- 14,05).

Στα 400 μ. των Ανδρών Κ20 ο Ιωσήφ Ορφανόπουλος (ΑΕ Ολυμπίας Πατρών) και ο Νικολίν Ντερβίση (ΝΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης) έτρεξαν σε διαφορετικές σειρές, ωστόσο αμφότεροι σημείωσε 49.65 κι έδειξαν πως θα είναι και οι δύο που θα έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των μεταλλίων. Την καλύτερη επίδοση έχει ο Ντερβίση με 47.89, επίδοση που του δίνει ένα προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του.

Η Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣΙ) "προσγειώθηκε" στα 12,47 μ. στο τριπλούν και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του απογευματινού τελικού. Η νεαρή ήταν η μόνη που ξεπέρασε το όριο πρόκρισης των 12,00μέτρων.

Απευθείας τελικός θα γίνει στα 100 μ. εμπ. των Γυναικών Κ20.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.