Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

20 χρόνια από την ίδρυση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής ΜακεδονίαςΤην Πέμπτη 30 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την ίδρυση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας-Noesis.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε απολογισμός των δράσεων και του έργου που υλοποιεί η ΠΔΕ, ενώ παρουσιάστηκε και η διοικητική οργάνωση της υπηρεσίας. Σε κλίμα συγκίνησης βραβεύτηκαν οι τέως περιφερειακοί Διευθυντές εκπαίδευσης, οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης και οι Προϊστάμενες Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης για την προσφορά τους στην υπηρεσία αλλά και στην εκπαίδευση γενικότερα. Οι τέως ΠΔΕ μοιράστηκαν με το κοινό ξεχωριστές αναμνήσεις και στιγμές από τη θητεία τους καθώς και δράσεις που υλοποιήθηκαν την περίοδο εκείνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος εξήρε τον παιδαγωγικό ρόλο της ΠΔΕ, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Ειδικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρος Κόπτσης (διαδικτυακά), η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Άγγελος Χαριστέας. Παραβρέθηκαν επίσης εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως ο εκπρόσωπος του Γ’ σώματος στρατού ταξίαρχος Βασίλειος Μπακόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδαμανέλλης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννα Κοσμοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, Διευθυντές Εκπαίδευσης, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, Προϊστάμενοι ΚΕΠΕΑ και ΚΕΔΑΣΥ.

Ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του εστιατορίου.
 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.