Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκρίσεις έργων 3,2 εκ ευρώ για την πόλη της ΑριδαίαςΣυνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας. Ανάμεσα στα θέματα που ήρθαν προς ψήφιση στην συνεδρίαση ήταν η έγκριση χρηματοδότησης ύψους 3,2 εκ ευρώ για την πόλη της Αριδαίας.

Η δημοτική αρχή Αλμωπίας σχεδίασε την ανάπλαση της εισόδου της πόλης της Αριδαίας (είσοδος Εξαπλατάνου), μια μελέτη που αναμένεται να αλλάξει ριζικά την είσοδο της πόλης. Παράλληλα σύντομα θα προχωρήσει και η μελέτη για την αναδιαμόρφωση χώρων αναψυχής παιδιών και εφήβων με την δημιουργία του πάρκου στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σε σύντομη δήλωση του αναφέρει:

«Παρά τα δύο χρόνια πανδημίας η δημοτική μας αρχή κατάφερε και εξασφάλισε 3,2 εκ ευρώ για την ανάπλαση και αναδιαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων της Αριδαίας. Υλοποιούμε σταδιακά το πρόγραμμα μας και εξασφαλίζουμε χρήματα για παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την αισθητική εικόνα της Αριδαίας. Συνεχίζουμε με προτάσεις και σχέδιο για την δημιουργία υποδομών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών»Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.