Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ι.Τζαμτζή προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών



Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Π.Ε. Πέλλας που διαγωνίστηκαν στις πανελλαδικές, και πέτυχαν την επίτευξη του υψηλού στόχου τους: την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή της επιλογής τους, στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ώρα της δικαίωσης του αγώνα σας και της ανταμοιβής των κόπων σας, έφθασε. Χαρείτε την επιτυχία σας και προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που ακολουθούν. Εύχομαι να στοχεύετε πάντοτε ψηλά στη ζωή σας και να δρέπετε τους γλυκούς καρπούς της δικαίωσης. Συμμερίζομαι το καμάρι των γονιών σας και συγχαίρω τους δασκάλους σας για τη στήριξη που σας παρείχαν.

Εσάς που πρόσκαιρα ατυχήσατε, σας συγχαίρω για τον αγώνα σας και σας παρακινώ να συνεχίσετε την καλή προσπάθεια. Ό,τι κι αν επιλέξετε στη ζωή σας, να το επιδιώξετε με προσήλωση και αφοσίωση και να αξιοποιήσετε τις πολλές ευκαιρίες, που σίγουρα θα βρείτε στο δρόμο σας.
Να είστε όλες και όλοι υγιείς και χαρούμενοι.

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους πάνω από όλα να εχουν τύχη και να είναι γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.