Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Κρύα Βρύση συ στρατεύει άλλες 5 περιοχές σε κοινό αγώνα για την επανίδρυση των Δήμων στις περιοχές τους !


Ενημερώθηκε η συντονιστική επιτροπή για τις τελευταίες ενέργειες ! 

Συνάντηση πραγματοποίησε η συντονιστική επιτροπή  ΄΄Επανασύσταση του Δήμου Κρύας Βρύσης΄΄ την Δευτέρα το βράδυ στο δημαρχιακό κτήριο με σκοπό την ενημέρωση των μελών της για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία της πόλης και τον αγώνα που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019 να ξαναγίνει έδρα Δήμου η Κρύα Βρύση.
    Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης κ. Βλάχος Ανδρέας ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής ότι τους τελευταίους δύο μήνες ο αγώνας για την επανίδρυση του Δήμου έχει πάρει ευρύτερες διαστάσεις με την έννοια ότι και άλλες 5 περιοχές από διαφορά μέρη της Ελλάδος έχουν συ στρατευτεί στον αγώνα της πόλης μας αφού και αυτές διεκδικούν την επαναδημιουργία των Δήμων τους στις περιοχές τους. Οι περιοχές αυτές 1) ο Αρχάγγελος Ρόδου (42 κοινότητες) , 2) ο Μακρύς Γιαλός Λασιθίου Κρήτης, 3) η Αράχωβα, 4) ο Σοχός Λαγκαδά, 5) τα Φιλιατρά Μεσσηνίας και φυσικά η Κρύα Βρύση. 
Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Πέλλας και μέλος της επιτροπής κ. Λύσανδρο Χ. Αμιτζόγλου ο οποίος και πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες τις επαφές με τις άλλες 5 περιοχές, να σημειώσουμε ότι έγιναν χωρίς ιδιαίτερη δημοσιότητα, ενώ την Δευτέρα το απόγευμα λίγο πριν την ενημέρωση της επιτροπής, έγινε για πρώτη φορά τηλεδιάσκεψη από κοινού των 6 περιοχών, για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών τους από εδώ και πέρα.
    Ο κ. Αμιτζόγλου ανέλυσε διεξοδικά και χρονικά όλες τις κινήσεις και τις επαφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με τις ανά την Ελλάδα άλλες 5 περιοχές, τονίζοντας ότι η Κρύα Βρύση είναι η ΄΄μπροστάρισα΄΄ και ο ΄΄οδηγός΄΄ στον αγώνα αυτό και αυτή που συντονίζει και τις άλλες περιοχές για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν δημιουργώντας και αυτές έναν φάκελο η κάθε μία με τους δικούς της λόγους και τα επιχειρήματα που διεκδικούν την επανίδρυση των Δήμων στις περιοχές τους, καταλήγοντας πλέον στην απόφαση να υπάρξει κάθοδος από κοινού των 6 περιοχών στην Αθήνα, πραγματοποιώντας ραντεβού με το γραφείο του Πρωθυπουργού καθώς και με τον Υπουργό Εσωτερικών, καταθέτοντας τα κοινά τους αιτήματα.  Η κάθοδος προσδιορίστηκε για τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και ανοιχτές συγκεντρώσεις των τοπικών κοινωνιών των 6 περιοχών και μάλιστα σε ταυτόχρονη διαδικτυακή σύνδεση, μετά την κάθοδο στην Αθήνα και ανάλογα των αποτελεσμάτων που θα υπάρχουν από τις επαφές στα κέντρα των αποφάσεων, για την καλύτερη ενημέρωση των κατά τόπους τοπικών κοινωνιών. 
    Εν κατακλείδι όλα τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν ότι γίνεται μία συντονισμένη, μεθοδική και αξιόπιστη προσπάθεια εκ μέρους της πόλης μας, που μέρα με την μέρα παίρνει μία αυξανόμενη δυναμική, αφού πλέον από διάφορα μέρη της χώρας, περιοχές ενώνουν τις δυνάμεις τους διεκδικώντας από κοινού την αποκατάσταση των αδικιών που έγιναν εις βάρος τους με τον νόμο του ΄΄ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ΄΄.  Επισημαίνοντάς βέβαια ότι δεν πρέπει να υπάρξει σε καμία στιγμή εφησυχασμός, ενώ αντίθετα πρέπει να υπάρχει σταδιακή εντατικοποίηση του αγώνα, του από κοινού πλέον και με τις άλλες 5 περιοχές, ιδιαίτερα τους μήνες που έρχονται ενόψει μάλιστα και των εθνικών εκλογών, αφού η δικαίωση του αγώνα μας, περνάει μέσα από την πολιτική βούληση της κεντρικής κυβέρνησης στο θέμα που μας απασχολεί. 

Η Συντονιστική Επιτροπή 








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Εσυ στις φωτογραφιες βλέπεις εκατονταδες γραφικούς?
      Και τωρα που εγραψες την σαχλαμαρα σου, αισθανεσαι καλυτερα?
      Για μερικους σαν εσενα ευτυχως ανακαλύφθηκε το ιντερνετ, και αποκτησατε υπόσταση!

      Διαγραφή
    2. Η κρύα Βρύση ακολουθεί το παράδειγμα κάποιον ΠΑΕ πέφτουμε στην γ εθνική διαγράφονται τα χρέη ( στην προκειμένη πληρώνονται) και έπειτα πάλι στον αφρό.Γιατι όμως εσείς να είστε οι νοήμονες και οι άλλοι αδαής??????????

      Διαγραφή
    3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΝΕΑ ΠΟΣΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
      ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.............................

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.