Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση συμμετοχής εκθετών στην 6η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας 2022



Σ΄εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες διοργάνωσης της 6ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας που για πέντε ημέρες και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 19 έως την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, και μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής διακοπής λόγω της υγειονομικής κρίσης, επανέρχεται δυναμικά για να επιβεβαιώσει ότι ο θεσμός αυτός θα συνεχίζει να είναι ένα σημαντικό, πολύπλευρο αναπτυξιακό διαπεριφερειακό γεγονός.

Μάλιστα μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από πλευράς εκθετών κι επισκεπτών. Ήδη ο Δήμος Σκύδρας έχει προχωρήσει στην αντίστοιχη προκήρυξη συμμετοχής εκθετών που ορίζει κάθετι που αφορά τη διενέργεια της 6ης Εμποροπανήγυρης.

Έτσι, λοιπόν, τίθενται υπόψη των ενδιαφερομένων εκθετών τα εξής:

Ο κύριος χώρος της Εμποροπανήγυρης παραμένει ο ίδιος, δηλ. αναπτύσσεται από τη συμβολή των οδών 19ης Mαΐου και Μεγάλου Αλεξάνδρου (είσοδος) μέχρι τη συμβολή των οδών 19ης Μαΐου και Μάρκου Μπότσαρη, με δυνατότητες επέκτασης.

Η αίτηση συμμετοχής και τ΄απαραίτητα δικαιολογητικά κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους στο Δήμο Σκύδρας από την Τρίτη 19 Ιουλίου μέχρι τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη η οποία περιλαμβάνει: το χώρο και το χρόνο, την προθεσμία και τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων, τους δικαιούχους συμμετοχής, τα δικαιολογητικά και την έγκριση συμμετοχής, τα πωλούμενα είδη και τους όρους διάθεσης, το καταβαλλόμενο τέλος, και την αποδοχή όλων των όρων που σχετίζονται με τον κανονισμό λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους στο πρωτόκολλο του Δήμου Σκύδρας διά ζώσης, ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: muskydra@otenet.gr ή evagelidoue@skydra.gov.gr

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης συμμετοχής εκθετών στην 6η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκύδρας: www.skydra.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στο Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Σκύδρας: Αρμόδιοι και τηλέφωνα επικοινωνίας: Ελένη Ευαγγελίδου 2381351882, Πετρίνα Κολυμπάρη 2381351881, Δημήτρης Πορτοκαλίδης 2381351887.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΡΑΚΙΑ, ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ {σημαντικό, πολύπλευρο αναπτυξιακό διαπεριφερειακό γεγονός}.ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως όλες οι εμποροπανηγυρεις, αλλα εσεις απο τη ζηλια σας και την κακια σας τα γραγεται αυτα και ετσι παντα θα ειστε αντιπολιτευση

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ {σημαντικό, πολύπλευρο αναπτυξιακό διαπεριφερειακό και πολιτιστικό γεγονός} ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ

      Διαγραφή
  2. Ιγνατιαδου θελω να δω τα κρούσματα μετά τα πανηγύρια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχως ρε πιαδια θα παρω μποξερακια και καλτσες ο ανθρωπος γιατι με την κρίση που επικρατεί δεν περισσευει φραγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες τα χάλια τους έχουν δεν κάνουμε αντιπολίτευση με τα βρ@μοπανηγυρια απλά σχολιάζουμε ότι μια τέτοια δράση ούτε αναπτυξιακό χαρακτήρα έχει,ούτε κάποιο όφελος για των πολίτη υπάρχει έτσι απλά 9:16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.