Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: 7 εκ. ευρώ στον Δήμο Πέλλας από το ΥΠΕΝ για παρεμβάσεις βελτίωσης του δημόσιου χώρου



Επικοινωνία με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα είχε σήμερα το απόγευμα, 07 Ιουλίου 2022, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, από τον οποίο ενημερώθηκε ότι το ΥΠΕΝ κάνει δεκτό το αίτημα του Δήμου Πέλλας για ένταξη της πρότασης «Αστική Ανάπλαση στην περιοχή του ευρύτερου κέντρου πόλης των Γιαννιτσών» στο Πρόγραμμα «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ». Το Πρόγραμμα είναι ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και έχει ως στόχο να δημιουργήσει συνθήκες αστικής αναζωογόνησης με περιβαλλοντικά και αναπτυξιακά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες.

Η προτεινόμενη χρηματοδότηση από το ΥΠΕΝ για την πρόταση του Δήμου Πέλλας ανέρχεται στα 7.000.000 εκ. ευρώ.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Σήμερα έχουμε μια ιδιαιτέρως σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο Πέλλας καθώς η πρόταση που συνέταξε και κατέθεσε στο ΥΠΕΝ έγινε δεκτή. Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα αποφέρει στον Δήμο το σημαντικό ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ και θα δώσει τη δυνατότητα για ουσιαστικές παρεμβάσεις αναβάθμισης στην περιοχή του ευρύτερου κέντρου της πόλης των Γιαννιτσών.

Αξίζουν συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή και στις υπηρεσίες του Δήμου Πέλλας για την άρτια πρόταση και τη διεκδίκηση της ένταξης της στο Πρόγραμμα του ΥΠΕΝ. Από την πλευρά μου, πάντοτε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, παρακολούθησα στενά όλη τη διαδικασία και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Σκρέκα για τη συνεργασία μας αλλά και για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε στο εν λόγω ζήτημα. Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι οι συνεργασίες και οι συντονισμένες προσπάθειες μόνο οφέλη μπορούν να έχουν για τον τόπο μας και για τους πολίτες».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ποιο αστείος πεθαίνεις Διονύση. Το κουτοχορτο που ταιζεις με το "συνεταιρακι" σου τον Στάμκο στους πολίτες του Δήμου Πέλλας είναι άγευστο, δίχως τις απαιτούμενες θρεπτικές ουσιες και έχει υπερβολικη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά. Βρες άλλο παραμύθι και άλλαξε διατροφικές συνήθειες στους ψηφοφόρους σου γιατί όλοι τους έχουν χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και γλυκόζη στο κόκκινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάκη ρούχα το αυγό σου

      Διαγραφή
    2. Είδες 10:17 πως με πέντε λέξεις έδειξες σε ποιους ανήκεις και ποιες οι διατροφικές σου συνήθειες; Όταν γράφω κάτι για την ευφυΐα σας και την εγκεφαλική σας υστέρηση θυμώνετε αδίκως. Ο Σταμενιτης κάνει πολύ καλά αυτό που ξέρει και μάλιστα με το αζημιωτο, κοροϊδεύοντας όποιον χαζό βρει στο διάβα του. Το ίδιο και ο δήμαρχος Πέλλας ο οποίος από το 2005 ζει με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Εσείς ως αφελείς πολιτες- ψηφοφόροι τους -ελαφρά τη καρδία- συντελειτε αδιαμαρτύρητα σε αυτό το εργο. Το τι έχετε εισπραξει από τους συγκεκριμένους ως πολιτικούς παράγοντες θα μας το γράψει κάποιος από εσάς; Τι έφερε στην Πέλλα ο Διονύσης τόσα χρόνια ως βουλευτής; Μόνο την βαλίτσα του και δυο- τρεις γραβάτες για να αλλάζει. Ο δε άλλος ας μας δείξει ένα έργο που φέρει την σφραγίδα του στον Δήμο Πέλλας. Μόνο ανυπαρξία και υποαναπτυξη έχει να επιδείξει ο Στάμκος που θα..θα..θα.. περιμένει στην επόμενη ζωή αυτά τα 7 μύρια για να κάνει το πολύ- πολύ μισή μελέτη, μισή δημοπράτηση και ολόκληρη αποτυχια. .Αλληλοαγαπιουνται, αλληλοσυγχαιρονται, αλληλοβοηθειουνται, αλληλοθαυμαζονται, αλληλο.. σας δουλεύουν ψιλό γαζί και εσείς οι αφελείς χαίρεστε γιατί αυτών τα υπάρχοντα μεγαλώνουν ενώ τα δικά σας συρρικνωνονται μερα με την μέρα, ώστε να φτάνετε στο σημείο να στερείτε την οικογένεια σας από τα απαραίτητα...

      Διαγραφή
  2. Βλέπεις Κατερίνα όσοι έχουν καλές σχέσεις τι κερδίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΝΥΣΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΦΤΑΝΕΙ, ΚΟΥΡΑΣΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KYPIE ΣTAMENITH, TETOIEΣ ΦΩTOΓPAΦIEΣ EBΓAZEΣ ME TO ΛEΓAMENO KAI ΓIA TO ΦPAΓMA AΛMΩΠAIOY. ENΩ AYTOΣ MΠOYKΩNE ΣTO TAMEIO ANAKAMΨHΣ ME TA APΔEYTIKA THΣ ΘEΣΣAΛIAΣ KAI IΔIAITEPA TΩN TPIKAΛΩN. KAI OΠΩΣ EIΠE ΣYNAΔEΛΦOΣ ΣOY ΣE TOΠIKO KANAΛI ΔEN ΠPOTAΘHKE TO ΦPAΓMA AΛMΩΠAIOY AΠO TON ΣYΓKEKPIMENO ΛEΓAMENO ΠOTE .KΛΠ KAI TA ΛOIΠA. H TA 7 EKATOMMYPIA MHΠΩΣ EINAI ΣAN TA EKATOMMYPIA THΣ KAΘETOY EΠI THΣ EΓNATIAΣ TOY ΔPOMOY ΓIANNITΣA AΛEΞANΔPEIA NIΣEΛI; EIΠATE TIΠOTA KYPIE ΣTAMENITH;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EIΣAI ΣTIΣ ANTIΓPAΦEΣ KAI ΣTA ΠAPAMYΘIA ΠPΩTOΣ.
    THN ΦΩTOΓPAΦIA ΠOY EBAΛEΣ EINAI AΠO THN ΣYNANTHΣH ΠOY EIXEΣ ME TON ΣKPEKA ΓIA THN YΠEPΦOPTΩΣH TOY ΔIKTYOY THΣ ΔEΔΔHE
    KAMIA ΣYZHTHΣH ΓIA ΠPOTAΣH KAI TAMEIO ANAKAMΨHΣ. ΠOΛY ΠAPAMYΘI ΣTOYΣ ΣANOΦAΓOYΣ ΣOY.
    OΠOIOΣ EXEI ANTIΘETH AΠOΨH, EΔΩ KAI TΩPA TIΣ AΠOΔEIΞEIΣ. ΔEN YΠAPXOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΚΗΣ ΡΩΤΑΕΙ, ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ, ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ, ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. "Η Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, "Η ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ. ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΛΕΓΕ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. Takis-Takis is clever and a genius.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.