Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το βιωματικό σεμινάριο από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας



Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας, στα πλαίσια των υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης για την ένταξη στην αγορά εργασίας που προσφέρει, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας υλοποίησαν το βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα –Συνοδευτική Επιστολή» στο Δημοτικό Κατάστημα Αξιούπολης στις 29/6/2022.

Η εργασιακή σύμβουλος, κα Δημητριάδου, ανέδειξε τους τρόπους με τους οποίους οι συμμετέχοντες/ουσες μπορούν να ενισχύσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχή ένταξη στην αγορά εργασίας. Επίσης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις επιπρόσθετες υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής που μπορούν να λάβουν.

Ευχαριστούμε το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την άριστη συνεργασία καθώς και τους/τις συμμετέχοντες/ουσες.

Το Κέντρο Κοινότητας συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020.



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.