Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Λόγγος: Κανένα ζήτημα αναστολής λειτουργίας της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



"Δεν τίθεται κανένα ζήτημα αναστολής λειτουργίας της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών καθώς η εφημέρευση της Κλινικής συνεχίζεται κανονικά και σε συνεργασία για τη διεκπεραίωση περιστατικών, εφόσον απαιτείται, με τα όμορα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και το ΕΚΕΠΥ."
Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση -απάντηση του Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας - Ν.Μ. Γιαννιτσών Ευάγγελου Λόγγου σε δημοσίευμα περί αναστολής λειτουργίας της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Λόγγου έχει ως εξής:
"Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών σχετικά με σημερινό δημοσίευμα περί αναστολής λειτουργίας της Γυναικολογικής κλινικής, παραθέτει τα κάτωθι:
Η στελέχωση της Γυναικολογικής κλινικής σε Ιατρικό προσωπικό αποτελείται από 5 Ειδικούς Ιατρούς και 3 Ειδικευόμενους Ιατρούς. Κατά τις τελευταίες 10 μέρες λειτουργίας έχουν κατατεθεί κατά σειρά 3 αναρρωτικές άδειες Ειδικών Ιατρών (η μία εξ αυτών μακροχρόνια). Δεν τίθεται κανένα ζήτημα αναστολής λειτουργίας καθώς η εφημέρευση της Κλινικής συνεχίζεται κανονικά και σε συνεργασία για τη διεκπεραίωση περιστατικών, εφόσον απαιτείται, με τα όμορα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και το ΕΚΕΠΥ. Παρόμοιες αναφορές αγνοούν την προσπάθεια εκ μέρους του Υγειονομικού προσωπικού που καταβάλλεται για την επαρκή κάλυψη του πληθυσμού ευθύνης του Νοσοκομείου Γιαννιτσών."


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ψέματα!!! Είστε άχρηστοι όλοι οι διοικούντες!!! Την πληρώνουν οι γιατροί και ο κοσμακις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ.
    ΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.
    ΓΝΩΣΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή το όνειρο του κάθε Γιαννιτσιώτη είναι να κλείσει το νοσοκομείο της Έδεσσας; Και ποιό το όφελος του;Με αυτόν τον τρόπο θα επανδρωθεί με γιατρούς το νοσοκομείο των Γιαννιτσών;Έτσι πιστεύουν οι Γιαννιτσιώτες,οι συνδικαλιστές και οι τοπικοί πολιτευτές ότι λύνονται τα προβλήματα;Μήπως θέλετε να κλείσουν και μερικά σχολεία για να σας στέλνουν μαθητές από την Αλμωπία στα άδεια σχολεία σας;Να κλείσουν και άλλες δημόσιες δομές και υπηρεσίες και να εξυπηρετείτε όλος ο νομός στα Γιαννιτσά;Το να μπει λουκέτο στο σπιτι του γείτονα δεν θα πρέπει να χαροποιεί τη γειτονιά.Σύντομα θα κλείσουν και τα άλλα σπίτια…Ξυπνήστε!!!

      Διαγραφή
  3. Σαν να μη μας τα λες καλα κυρ Βαγγελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μυθεύματα δίνουν και παίρνουν με μοναδικό σκοπό να πληγεί το κύρος του Νοσοκομείου μας καθώς και του Διοικητή του. Δυστυχώς για όλους εσάς που στοχευμενα κατηγορείτε με ανυπόστατους ισχυρισμούς τον Βαγγέλη Λόγγο, τον τρόπο λειτουργίας των κλινικών και το νοσηλευτικό μας ίδρυμα που αποτελεί στολίδι για την Κεντρική Μακεδονια στο σύνολο του, διαπράττετε μια "ωπη στο ύδωρ" και τίποτα παραπάνω. Οι εποχές που διοικούσαν οι γνωστοί-αγνωστοι έλαβε τέλος. Δεν σας βγαίνει κυρίες και κύριοι, οπότε μην το συνεχίζετε. Στην συνείδηση των πολιτών το ΓΝ Γιαννιτσών είναι πολύ ψηλά και αποτελεί το μοναδικό προσβάσιμο καταφύγιο για να μπορεί κάποιος να έχει τις παροχές περίθαλψης που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MAKPAN O KAΛYTEPOΣ! KATA ΓENIKH OMOΛOΓIA. ANAΓNΩPIZETAI KAI AΠO YΨHΛA KΛIMAKIA. KAI KYPIΩΣ EYΓENHΣ KAI ME ΠOIOTHTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα αυτό είναι ακόμα μια Μπαρούφα του γνωστού δημοσιογράφου του mparoufa news .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.