Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζεται η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αλμωπίας



Ασφαλτοστρώσεις έγιναν χθες και σήμερα στον Αρχάγγελο Αλμωπίας. Συγκεκριμένα τις δύο τελευταίες ημέρες έγινε Ασφαλτόστρωση σε δρόμους του Αρχαγγέλου, οι οποίοι ήταν χωματόδρομοι.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με τον Αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Κετικίδη, βρέθηκαν στον Αρχάγγελο, όπου επιθεώρησαν από κοντά τις εργασίες ενώ είδαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού, αφού για πολλά χρόνια δεν είχαν γίνει παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σε σύντομη δήλωση του αναφέρει:

"Προχωράμε με ασφαλτοστρώσεις σε όλα τα χωριά του Δήμου Αλμωπίας. Ο Αρχάγγελος είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Αλμωπίας, το οποίο όμως συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο στους δρόμους εντός του χωριού όσο και περιφερειακά. Εμείς ως δημοτική αρχή υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και επιλύουμε προβλήματα του χωριού. Στόχος της Δημοτικής μας αρχής παραμένει η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών".








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δήμαρχε
    Με τους δρόμους της Αριδαίας τι θα γίνει?
    Άλλη μια χαμένη τετραετία ε?
    Η προηγούμενη μας έφαγε με το αποχετευτικό..αυτή μας έφαγε με την ανυπαρξία σού.
    Περαστικά μας ,μόνο για πανηγύρια, χορούς και τέτοια είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.