Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Όλα τα ονόματα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Πέλλας



Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η αναζήτηση υποψηφίων βουλευτών και η κατάρτιση της σχετικής λίστας για τις εκλογές. Ήδη, εδώ και πολλές ημέρες έχει σταλεί σχετική εγκύκλιος σε όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις, οι οποίες πρέπει να καταθέσουν μέχρι σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου (σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει ολιγοήμερη παράταση μέχρι την Τετάρτη) τις αντίστοιχες προτάσεις τους. Εξάλλου, ο χρονικός προσανατολισμός του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είναι μέχρι τέλη Ιουλίου να έχει ολοκληρωθεί το 80% των ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια, με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει άμεση ενημέρωση για τις κινήσεις που γίνονται για την συμπλήρωσή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  να χαρακτηρίζονται από ευρύ πνεύμα ανανέωσης που θα αποδεικνύει στην πράξη την διεύρυνση του κόμματος στον προοδευτικό χώρο.
Το νέο δεδομένο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η ποσόστωση συμμετοχής σε ποσοστό 50% για τις γυναίκες, απόφαση που προκαλεί έναν επιπλέον "πονοκέφαλο" στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων. 
Στην Π.Ε. Πέλλας είναι αυτονόητο ότι η νυν βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Θεοδώρα Τζάκρη θα είναι εκ νέου υποψήφια, ενώ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του πρώην βουλευτή από την Αριδαία, Γιάννη Σηφάκη. Από κει και πέρα όλα είναι "ανοιχτά"! 
Από την Έδεσσα η ανανέωση θα σηματοδοτηθεί από την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του γιατρού, πλαστικού χειρουργού, Ανδρέα Μουρατίδη, ενώ προτάθηκε από την Ο.Μ. Έδεσσας- Βεγορίτιδας και η Μηχανικός με καταγωγή από την Άρνισσα, Εύη Δάντση.
Στα Γιαννιτσά, ο πρώην συντονιστής της ΟΜ Δήμου Πέλλας- Γιαννιτσών, Κώστας Μπαλτζής, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και είναι πιθανό να είναι υποψήφιος βουλευτής, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βρεθεί επίσης στο ψηφοδέλτιο ο πυροσβέστης από το Μελίσσι του δήμου Πέλλας Γιώργος Παπαδόπουλος που συμμετείχε στις εκλογές του 2019. Ο δικηγόρος Ζήσης Τριανταφυλλίδης, για προσωπικούς λόγους, δεν θα συμμετάσχει αυτή τη φορά στις εθνικές εκλογές, στηρίζοντας ωστόσο, όπως μας είπε, με όλες του τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα.
Από την περιοχή της Σκύδρας μπορεί να είναι εκ νέου υποψήφια η αγρότισσα Σοφία Κρητίδου. 
Το επόμενο διήμερο είναι πολύ πιθανό να "πέσουν στο τραπέζι" των υποψηφιοτήτων και άλλα ονόματα, οπότε και θα επανέλθουμε.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Το σίγουρο είναι ότι.. πάλι ο νομός θα μείνει χωρίς αριστερό εκπρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο παληκάρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια Τζάκρη κάνει κουμάντο στο ψηφοδέλτιο, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι. Αυτή είναι η αριστερά που θέλουμε; Γι αυτήν την αριστερά παλευούμε τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι θα τρέξουν και θα παλέψουν για να βγει αριστερή κυβέρνηση με εκπρόσωπο στο νομο την τζακρη !!!!!! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Άρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά; Μην τα λέτε αυτά γιατί πάλι στο 3% θα πατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανικος έπιασε τα τρολ της ΝΔ και ακόμα έχουμε δρόμο
    Αλλάξτε τροπάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.