Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας στον Φίλιππο Βέροιας



«Βροχή» επιτυχιών και μεταλλείων για τον Ημαθιώτικο Αθλητισμό αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα Χάντμπολ του Φιλίππου, κατάκτησε για 4η φορά στην ιστορία της, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων σε μια δραματική διοργάνωση, γεμάτη αγωνία, που παρά την τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε, κατάφερε τελικά να φέρει τον πολυπόθητο τίτλο στην Ημαθία.

Οι επιτυχίες όμως του Συλλόγου δεν σταμάτησαν εδώ.  Στους πρώτους Βαλκανικούς Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν στην Πρέβεζα, τρείς διαφορετικές ηλικιακά ομάδες του Φιλίππου,  κατάκτησαν την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, στους προπονητές, τον Σύλλογο του Φιλίππου και στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες  τους. Με συλλογικότητα και επίπονη προετοιμασία, κατάφεραν για μια ακόμη φορά να φέρουν επιτυχίες και να ανεβάσουν την Ημαθία στο πιο υψηλό βάθρο.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.