Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι παραγωγοί της Ημαθίας αναζητούν εργατικό δυναμικό στο Βιετνάμ!



Το Βιετνάμ πλησιάζει τα 100 εκατομμύρια πληθυσμό και έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει την ελληνική παραγωγή με το κατάλληλο εργατικό δυναμικό.

Οι παραγωγοί στην Ημαθία έφτασαν μέχρι τη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας για να καλύψουν τις ανάγκες, που έχουν προκύψει σε εργατικά χέρια.

Ο Χρήστος Γιαννακάκης, πρόεδρος κοινοπραξίας συνεταιρισμών-ομάδων παραγωγών Ημαθίας βρίσκεται στο Βιετνάμ προκειμένου να προετοιμάσει για τον επόμενο μήνα ένα πρόγραμμα για την προώθηση αγροτικών προϊόντων και στη συγκεκριμένη χώρα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του εκεί υπήρξε συνάντηση με τον πρεσβευτή στο Ανόι έτσι ώστε να συζητηθούν οι δυνατότητες εύρεσης εργατικού δυναμικού. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Έλεος ο πρωθυπουργός είπε ότι η μετανάστες θα βοηθήσουν στον αγροτικό τομέα στην συγκομιδή προϊόντων εσείς θα φέρετε και άλλους η έλεγε παραμύθια στους ιθαγενείς της χώρας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
      ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Ας κοπουν τα επιδοματα και τα ταμεια ανεργειας που κανανε το κοσμο τεμπελιδες και χαραμοφαιδες στην πλατη των εργαζομενων και υγειων επιχειρησεων και ξερεις ποσο εργατικο δυναμικο θα βρεθει 1.000.000. Αλλα για ναγινει αυτο θελει κ@κ@λ@ που δυστυχως κανενας πολιτικος δεν τα εχει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι να κοπουν ολα τα επιδόματα σε τεμπέληδες εδω κ τωρα

      Διαγραφή
  3. Ελάτε στην Έδεσσα να σα δώσει πληροφορίες ο δήμαρχος που έχει άμεση σχέση με τούς βιετναμεζους μία που στέλνουμε τα προϊόντα μας και τις συναλλαγές μας εκεί σε εξαιρετική τιμή για εμάς.Θα σάς κατατοπίσει πλήρως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.