Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κελεσίδου Αγγελική – Πτυχιούχος Διαιτολόγος & Διατροφολόγος



Μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας και στήριξης στα γραφεία μας σε Γιαννιτσά και Σκύδρα, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας και σας τις προσφέρουμε σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους! Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι νέες υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάθε στόχο σας!

EMS Sculpting Pro IV
Το μυστικό για επίπεδη κοιλιά και ανόρθωση γλουτών! Το αντίδοτο στην ενοχλητική χαλάρωση σε μπράτσα και μηρούς. Η μη επεμβατική μέθοδος για γρήγορη καύση λίπους και γράμμωση, ανώδυνα και χωρίς κόπο. Με τη βοήθεια της εξελιγμένης τεχνολογίας, αδυνατίζει, η μυϊκή μάζα αυξάνεται, ακόμα κι αν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ.
Είναι παγκοσμίως η μόνη μη επεμβατική συσκευή λιπογλυπτικής σώματος. Το EMS Sculpting PRO IV είναι ένα μηχάνημα τεχνολογίας HIFEM, υψηλής ισχύος εστιασμένου μαγνητικού πεδίου. Προκαλεί 50.000 μυϊκές συσπάσεις σε 30 λεπτά, στοχεύοντας κάθε φορά σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Τονώνει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος, κάνει καύση λίπους και προσφέρει γράμμωση, τόνωση και ανόρθωση, ανώδυνα.
Εφαρμόζεται σε κοιλιά, στομάχι, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα και πόδια.
Γλυπτική σώματος
ü Γράμμωση
ü Μείωση λίπους
ü Αύξηση μυϊκής μάζας
ü Σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών
ü Αποτελεσματική μείωση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς
ü Σύσφιξη στα μπράτσα στις γάμπες, στους μηρούς
ü Ενδυνάμωση
ü Αερόβια - αναερόβια άσκηση

Πρεσσοθεραπεία - Θερμοθεραπεία

Είναι η άμεση και ουσιαστική αποτοξίνωση του οργανισμού, βελτιώνοντας την καλή λειτουργία του συνόλου του κυκλοφορικού συστήματος και βάζοντας φρένο στην κατακράτηση υγρών. Μέσω της πρεσοθεραπείας, τα περιττά υγρά και οι τοξίνες αποβάλλονται από τον οργανισμό και στο τέλος της κάθε συνεδρίας το σώμα νιώθει ξεκούραστο και ανάλαφρο.
· Βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος με την επαναλαμβανόμενη συστολή και διαστολή.
· Καταπολεμά στοχευμένα τη συσσώρευση των λεμφικών υγρών που δημιουργούν το οίδημα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.
· Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, αυξάνει τις καύσεις και ελαχιστοποιεί την κυτταρίτιδα, που λίγο - πολύ, έχουμε όλοι.
· Γρήγορη απώλεια βάρους.
· Είναι εντελώς ανώδυνη και χαλαρωτική θεραπεία.
· Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας διαρκεί 30-45 λεπτά. Το άτομο πρέπει να αισθάνεται τις πιέσεις χωρίς όμως να νιώθει δυσαρέσκεια.
· Καταπολεμά το άγχος και το στρες, γιατι δρα χαλαρωτικά ενάντια στην ένταση των νεύρων και των μυών.
· Μετά το τέλος της συνεδρίας, καλό θα ήταν να ακολουθήσει εντατική ενυδάτωση, ώστε να υπάρχει περίσσεια υγρασίας για να αποκατασταθεί το νερό της λέμφου.

Detox Foot Spa

Η υπηρεσία Detox Foot Spa 809 ION PRO, προσφέρει μια ασφαλή, αποτελεσματική και φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης.
Πρόκειται για ένα ποδόλουτρο, το οποίο αποστειρώνεται πριν και μετά από κάθε χρήση. Βάζοντας τα πόδια σε χλιαρό νερό, χαλαρώνετε σε ειδική πολυθρόνα για 30 λεπτά και μέσω φυσικής διαδικασίας:
ü Αποτοξινώνει τον οργανισμό.
ü Ανακουφίζει απο πρηξίματα και φουσκώματα.
ü Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
ü Προσφέρει ευεξία.
ü Ενυδατώνει το δέρμα.
ü Ανακουφίζει από αρθρίτιδες και ρευματισμούς κ.α.
Κατά τη χρήση της συσκευής παράγονται αρνητικά ιόντα, τα οποία βοηθούν το ανθρώπινο σώμα να αποτοξινωθεί με φυσικές διαδικασίες. Τα αρνητικά ιόντα έλκουν και αναγκάζουν τις τοξίνες, που ονομάζονται ελεύθερες ρίζες, να βγουν στην επιφάνεια του νερού μέσω των πόρων των πελμάτων.
Η διαδικασία αποτοξίνωσης και καταστροφής των τοξινών γίνεται άμεσα αντιληπτή και ορατή από την πρώτη κιόλας συνεδρία, μέσω της αλλαγής χρώματος του νερού.
Κάθε όργανο του σώματος αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο σημείο του πέλματος. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να αντιληφθούμε ποιας μορφής αποτοξίνωση έχουμε.
Μετά από 8 συνεχόμενες επαναλήψεις η μέθοδος επιφέρει ανακούφιση ενώ μετά από μια ολοκληρωμένη σειρά συνεδριών, εξατομικευμένα για κάθε άτομο, έχουμε πλήρης υγεία.

Μέτρηση Μελατονίνης

Με την εξέταση Μελατονίνης μπορείτε να προσδιορίσετε τα επίπεδα της μελατονίνης, της ορμόνης του ύπνου στο σάλιο σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν να ανιχνευθούν διακυμάνσεις των επιπέδων μελατονίνης που μπορεί να είναι ενδεικτικές των προβλημάτων ύπνου.
· Πάρτε εύκολα το δείγμα στο σπίτι.
· Πιστοποιημένες εργαστηριακές διαγνώσεις.
· Περιεκτική έκθεση αποτελεσμάτων.
· Συγκεκριμένες συστάσεις θεραπείας.






iDNA Test

Πως να βρούμε την ιδανική διατροφή και άσκηση για εμάς;
Με το iDNA test εξετάζονται γενετικοί πολυμορφισμοί, οι οποίοι είναι κληρονομούμενοι, δηλαδή δεν αλλοιώνονται με το πέρασμα των χρόνων, για αυτό και η εξέταση γίνεται για μια φορά στη ζωή μας. Για το λόγο αυτό μπορούμε να το κάνουμε οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε, καθώς αποτελείται από μια γρήγορη και εύκολη δειγματοληψία που διαρκεί 1-2 λεπτά συλλέγοντας σάλιο από το εσωτερικό της παρειάς (μάγουλο) με ειδικό βαμβακοφόρο στυλεό. Η εξέταση αφορά στην ανάλυση ενός μεγάλου φάσματος γονιδίων, που σχετίζονται με τη διατροφή και διατροφογενετικά νοσήματα. Μέσα από τα αποτελέσματα της ανάλυσης ο καθένας μπορεί να γνωρίζει την διατροφή που ταιριάζει στο γονιδιακό
του υπόβαθρο. Στόχος είναι η δημιουργία ενός διατροφικού πλάνου που δεν υπάγεται σε κατηγορίες, αλλά αποτελεί μια πλήρως εξατομικευμένη προσέγγιση των κατάλληλων για τον καθένα διατροφικών συνηθειών.
Όσον αφορά τη Διατροφογενετική πρόκειται για έναν νέο επιστημονικό κλάδο, ο οποίος χρησιμοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία της γενετικής για τη μελέτη της σχέσης μεταξύ γονιδίων, διατροφής και υγείας. Η επιστήμη αυτή της Διατροφογενετικής μας επιτρέπει να κατανοήσουμε ότι τα διαφορετικά γονίδια που έχουμε, επηρεάζουν τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στα τρόφιμα που καθημερινά καταναλώνουμε, μας βοηθά να διαχειριστούμε το βάρος μας, αλλά και να προλάβουμε σχετιζόμενα νοσήματα, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας.
Αναλυτικότερα πρόκειται για την ανάλυση του Διατροφικού προφίλ μέσω 37 γονιδίων και βλέπουμε εξατομικευμένα:
Ø Αν υπάρχει ευαισθησία στους υδατάνθρακες.
Ø Την ευαισθησία στα κορεσμένα λίπη.
Ø Την ικανότητα αποτοξίνωσης των κυττάρων.
Ø Αν υπάρχει τάση για εμφάνιση κληρονομικής παχυσαρκίας.
Ø Αν υπάρχει ευαισθησία στην καφεΐνη, στο αλκοόλ, στο αλάτι.
Ø Την προσωπική σύσταση για πρόσληψη βιταμινών (αν χρειάζεται να πάρουμε συμπληρώματα διατροφής και αν ναι τι είδους)
Ø Αν υπάρχει δυσανεξία στη λακτόζη.
Ø Ποια διατροφή μας ταιριάζει εξατομικευμένα.
Ø Τι προδιάθεση υπάρχει για ασθένειες που σχετίζονται με θέματα διατροφής (π.χ. σακχαρώδη διαβήτη - διαβήτη, καρδιαγγειακά και γενικά πρόωρη γύρανση).
Η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου ελέγχου έγκειται στο γεγονός ότι μπορούμε να αλλάξουμε το "περιβάλλον" μας, καθώς τα γονίδια με τα οποία γεννιέται ο άνθρωπος δεν αλλάζουν. Ωστόσο, είναι απαραίτητη σε όλους αλλά ιδιαίτερα σε νεογνά γιατί όπως προαναφέραμε γίνεται μια φορά στη ζωή μας και έτσι μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο του οργανισμού μας από μικρή ηλικία, προφυλάσσοντας τον με την κατάλληλη πρόληψη σύμφωνα με τα αποτελέσματα του DNA.

Μέτρηση Εντερικού Μικροβιώματος

Το εντερικό μικροβίωμα αποτελεί το σύνολο του μικροβιακού πληθυσμού που ζει στο έντερο μας. Περιέχει δεκάδες τρισεκατομμύρια μικροοργανισμών, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τα κύτταρα της εντερικής χλωρίδας μας είναι 10 φορές περισσότερα από τα δικά μας. Αν σε αυτά προσθέσουμε τους μικροοργανισμούς που φιλοξενούμε στο δέρμα, στα μάτια και σε όλα τα υπόλοιπα όργανά μας, αντιλαμβάνεται κανείς πως τίποτε απ’ ότι μας συμβαίνει δεν είναι ανεξάρτητο από την ύπαρξη των μικροοργανισμών αυτών. Το εντερικό μικροβίωμα ζυγίζει συνολικά εώς 2 κιλά. Το ένα τρίτο του εντερικού μικροβιώματος είναι κοινό για τους περισσότερους ανθρώπους, ενώ τα δύο τρίτα είναι συγκεκριμένα για τον κάθε έναν από εμάς. Με άλλα λόγια, η μικροχλωρίδα ή μικροβίωμα του εντέρου αποτελεί την προσωπική μας ταυτότητα, ένα ιδιαίτερο ατομικό αποτύπωμα, που θα έλεγε κανείς πως είναι μοναδικό, όπως και ο κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός.
Με πιο απλά λόγια, η ανθρώπινη μικροχλωρίδα αποτελείται από πάνω 1.500 είδη μικροοργανισμών. Τα γονίδια που βρίσκονται μέσα σε αυτά τα κύτταρα, αποτελούν το ανθρώπινο μικροβίωμα. Όσο για το τι μπορούν να κάνουν, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πλειονότητά τους είναι σύμμαχοί μας, καθώς μας βοηθούν να διασπάσουμε τις τροφές που καταναλώνουμε, αλλά και μας προστατεύουν από τους βλαβερούς μικροοργανισμούς, καθώς τους κρατούν υπό έλεγχο. Ωστόσο, είναι προφανές ότι το γαστρεντερικό μικροβίωμα συνδέεται άμεσα με τη διατροφή.
Οι ευεργετικές επιδράσεις του εντερικού μικροβιώματος στην υγεία του ανθρώπου περιλαμβάνουν:
1. Ρύθμιση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού
2. Την παραγωγή διαφόρων ενζύμων για τις διαδικασίες πέψης και απορρόφησης τροφών.
3. Ρύθμιση του pH στο γαστρεντερικό σωλήνα.
4. Την παραγωγή λιπαρών οξέων βραχείας αλύσου (SGFA) που είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τα κύτταρα του παχέος εντέρου αλλά και ορισμένων βακτηρίων.
5. Την σύνθεση βιταμινών (βιταμίνη Κ, βιταμίνες συμπλέγματος).
6. Μετατροπή των χολικών οξέων που εκκρίνονται από το ήπαρ, για την σωστή πέψη των πρωτεϊνών και των λιπιδίων.
7. Παραγωγή αντιμικροβιακών και αντιμηκυτιασικών ουσιών ( απαραίτητες για την τοπική άμυνα του εντερικού σωλήνα). Ενίσχυση του μεταβολισμού των διαφόρων καρκινογόνων ουσιών της διατροφής καθώς και των φαρμακευτικών ουσιών.

Ωτική Νευροτροποποίηση (Βελονισμός)

Η ΩΝΤ είναι μια θεραπευτική τεχνική που βασίζεται στον ερεθιμσό του ωτικού πτερυγίου δια μέσου διαφορετικών τεχνικών και μπορεί να θεωρηθεί η μοντέρνα εξέλιξη του Ωτοβελονισμού ή Ωτοθεραπείας.
Είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, ικανή να προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του κάθε ασθενούς.
Είναι ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και του τοπικού πάχους. Ο ωτοβελονισμός μπορεί να μειώσει την όρεξη, τη διάθεση για γλυκά και τον χρόνο κορεσμού.




ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ:
ü Αυξάνει και ρυθμίζει τον μεταβολισμό.
ü Βοηθά στην ομαλή καύση λίπους.
ü Κορεσμός και ισορροπία γλυκαιμικού δείκτη.
ü Χαρίζει ισορροπία και αναζωογόνηση ολόκληρου του σώματος.
ü Βελτιώνει την επιδερμίδα του σώματος.

Online Συνεδρίες

Τα τελευταία χρόνια παρέχω στο γραφείο μου την υπηρεσία των εξ αποστάσεων ραντεβού , τα οποία γίνονται αυτοπρόσωπος μέσω βίντεο κλήσης ή τηλεφωνικής μας επικοινωνίας. Στις μέρες μας οι υποχρεώσεις όλο ένα και μεγαλώνουν, για τον λόγο αυτό ψάχνουμε καθημερινά τρόπους να σας βοηθήσουμε να γλιτώσετε χρόνο σε μετακινήσεις κ.α. Μία πολύ μεγάλη βοήθεια λοιπόν είναι οι διαδικτυακές συνεδρίες. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία για την ενημέρωση σας, κλείνουμε το συντομότερο δυνατόν ραντεβού που σας εξυπηρετεί καλύτερα και επικοινωνούμε από οποιοδήποτε μέσων επιθυμείτε. Ωστόσο, στην δική σας κρίση βρίσκεται το αν θέλετε να επικοινωνήσουμε με κάμερα ή τηλεφωνικά.
Τα οφέλη των εξ αποστάσεως ραντεβού είναι αρκετά και ταυτόχρονα τα αποτελέσματα είναι φανταστικά και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα δια ζώσης. Μερικά από τα οφέλη είναι:
1. Οι συνεδρίες γίνονται πάντα με οπτική επαφή, μέσω βίντεο κλήσης (εκτός αν επιλέξετε εσείς κάποια άλλη μορφή π.χ. τηλεφωνική) από τα μέσα : instagram , facebook , viber κ.α.
2. Όλα τα αρχεία της διατροφικής σας εκπαίδευσης στέλνονται σε ηλεκτρονική μορφή.
3. Μέσω των μετρήσεων με μία μεζούρα από συγκεκριμένα σημεία του σώματος ( στέλνουμε συγκεκριμένες ευανάγνωστες οδηγίες ), μπορούμε να έχουμε την αντίστοιχη εικόνα της Ανάλυσης Σύστασης Σώματος ( Λιπομέτρηση).
4. Μπορείτε να κάνετε το ραντεβού σας χωρίς να μετακινηθείτε από τον ιδιωτικό σας χώρο. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο, έξοδα μεταφοράς, εύκολη προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα ή άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν ( π.χ. μανούλες, ηλικιωμένα άτομα.
5. Σας εξυπηρετούμε για οποιαδήποτε απορία σας τηλεφωνικά ή μέσω μηνυμάτων.
6. Για άτομα που νιώθουν πιο άνετα να ξεκινήσουν συνεδρίες από την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.
7. Για άτομα που νοσούν από εποχιακές γρίπες κ.α.
8. Υπάρχει η δυνατότητα να συνεργαστούμε με άτομα που βρίσκονται εκτός πόλης και με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Φυτικά Βάμματα

Τα βάμματα βοτάνων προέρχονται από την εμβάπτιση ενός βοτάνου σε ένα αλκοολούχο διάλυμα για μια περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά του βοτάνου διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βάμμα το οποίο και είναι πολύ πιο δραστικό από το έγχυμα και το αφέψημα.
Ορισμένες δράσεις των βαμμάτων μας είναι ότι βοηθούν στο αδυνάτισμα, στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, στη διαχείριση του άγχους, το ανοσοποιητικό.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Η Λιπομέτρηση είναι μία διαδικασία κατά την οποία μπορούμε να αξιολογήσουμε καλύτερα την σωματική εικόνα του κάθε διαιτώμενου. Η Ανάλυση Σύστασης Σώματος (Λιπομέτρηση) πραγματοποιείται με τον Λιπομετρητή τελευταίας τεχνολογίας Inbody , ο οποίος είναι πολυσυχνοτικός αναλυτής ολικής και τμηματικής σύστασης σώματος και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αναλυτές υψηλής ακρίβειας και επαναληψιμότητας.
Μέσω της Inbody γίνεται τμηματική ανάλυση του Σωματικού λίπους (%, kg), του Σπλαχνικού Λίπους, της Άλιπης μάζας, της Μυϊκής μάζας, της Οστικής μάζας, τα Συνολικά υγρά σώματος ( Εξωκυττάριο υγρό – Ενδοκυττάριο υγρό ), του Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI), εκτίμηση Βασικού Μεταβολική και ηλικίας σώματος, Phase Angle ( Γωνία Φάσης ), Κατανομή Σωματικού Λίπους και Μυϊκής Μάζας (Τμηματική ανάλυση για κάθε κάτω και άνω άκρο
Με τον όρο Phase Angle ( Γωνία Φάσης ) μιλάμε για μία πολύ σημαντική παράμετρο εκτίμησης της κατάστασης υγείας του διαιτώμενου, όπως επίσης και την διατροφική κατάσταση των κυττάρων του. Η ανάλυση της σύστασης σώματος μαζί με την γωνία φάσης είναι πολύτιμες, καθώς προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες για τη γενική κατάσταση ενός οργανισμού.
Η διαδικασία της Λιπομέτρησης είναι ιδιαίτερα απλή και σύντομη. Ο εξεταζόμενος ανεβαίνει στην Inbody με γυμνά πόδια και κρατάει στα χέρια του τις ειδικές χειρολαβές. Ένα ανεπαίσθητο, χαμηλής έντασης ρεύμα διαπέρνα για ελάχιστα δευτερόλεπτα το σώμα του εξεταζομένου μέσω των 8 διαφορετικών ηλεκτροδίων (δυο σε κάθε άκρο) και αμέσως έχουμε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.
Ωστόσο, προκειμένου η λιπομέτρηση να είναι ακριβής, προτού την μέτρηση μας θα πρέπει:
Ø Να είμαστε νηστικοί για τουλάχιστον 2,5 ώρες πριν.
Ø Να μην έχουμε πιει καφέ.
Ø Να μην έχουμε γυμναστεί για περισσότερες από 2,5 ώρες πριν την λιπομέτρηση.
Ø Ο ρουχισμός πρέπει να είναι ελαφρύς κι αν είναι δυνατόν παρόμοιος κάθε φορά που επαναλαμβάνεται η μέτρηση.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.