Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Τρία χρόνια Νέα Δημοκρατία - Τρία χρόνια η Ελλάδα ξανά στο δρόμο της ανάπτυξης


Η επέτειος της νίκης της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκει μια Ελλάδα διαφορετική από εκείνη που παραλάβαμε.

Παρά τις πρωτοφανείς εξωγενείς κρίσεις που αντιμετώπισε, με χειρότερες την εφιαλτική πανδημία και τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, η χώρα βρίσκεται σε μια σταθερή και επιταχυνόμενη αναπτυξιακή πορεία, απαλλαγμένη από παθογένειες δεκαετιών, αναβαθμισμένη στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές περιβάλλον, έχοντας να επιδείξει και ένα σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς.

Στην Πέλλα, το κυβερνητικό αναπτυξιακό αποτύπωμα είναι ισχυρό και καταγράφεται σε μια σειρά έργων και δράσεων με σφραγίδα του Γιώργου Καρασμάνη, με κορυφαία τον Οδικό Άξονα Θεσσαλονίκης – Χαλκηδόνας -Γιαννιτσών – Έδεσσας και το Φράγμα Αλμωπαίου που ήδη, με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν δρομολογηθεί.

Δύο έργα τεράστιας σημασίας περίπου ενός δις και με πολλαπλασιαστικά οφέλη που, πέρασαν κυριολεκτικά μέσα από συμπληγάδες μεθοδεύσεων, ταυτισμένα με ασυμβίβαστους αγώνες του Γιώργου Καρασμάνη.

Η Κυβέρνηση – παρά τις δυσκολίες που εξακολουθούν να υφίστανται - συνεχίζει σταθερά το έργο της.

Όλοι μαζί ! Για την Ελλάδα και για την Πέλλα μας !

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Τρία χρόνια καταστροφής μπάρμπα Γιώργο αυτό καταφέρατε όπως και η προηγούμενοι σωτηρία δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αυτα που γράφεις τα πιστεύεις ζεις η δεν ζεις στην Πέλλα ποια έργα ποια ανάπτυξη ντροπή δεν έχετε τσίπα δεν έχετε επάνω σας
    Αναλάβατε και τι κάνατε ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και κύριος το δούλεμα θα σας αρχίσουν με τις ντομάτες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθείς στον κόσμο του.
    Αν λάβεις υπόψη και την ηλικία κάποιων....... παύει η επαφή με την πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστοί όλοι οι προλαλήσαντες. Είμαστε καταδικασμένοι από κάθε άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χώρα έχει δικαστεί και καταδικαστεί από τα ίδια τα πρόβατα που κατοικούν σε αυτή

      Διαγραφή
  5. Γίδια υπάρχουν, λέγε εσύ.
    Ανάπτυξη στις τσέπες των εχόντων ,οι υπόλοιποι 40 ευρώ για τρείς μήνες βενζίνη,το ρεύμα απαγορευτικό με την απατεωνια της ρήτρας και η επόμενη απατεωνια η ενσωμάτωση της στους λογαριασμούς.
    Σούπερ Μάρκετ ψωνίζουμε με φόβο,για ποια ανάπτυξη μιλάς και σε ποιους όταν όλοι οι πολίτες υποφέρουν ρε μπάρμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....ξανά στο δρόμο της ανάπτυξης...
    ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΙΟΝ;
    ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτά παθαίνουμε όταν ξέραμε τη είναι η Ν,Δ άλλα τη να κάνεις αν έχουμε μυαλό απο κουνούπι τόσο πολύ μας κόβει ,ακούς εκεί για προστασία του κόσμου 9,00 μμ σπίτι αλλιώς 300 ευρώ πρόστιμο οπως στη κατοχή με τους ναζι τους (φίλους μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποια ανάπτυξη? Αλλού ζεις μάλλον..... Και σε ψηφίζουν και εσένα και τους υπόλοιπους με τα 2 χέρια...... Καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τις πλακα επιδοτήσεις, τα χρήματα τα χαζά που δίνεται για την ανεργία, κάτι βλακείες που σκέφτεστε και κάνατε για τη χολέρα που μας δέρνει, τους λαθρομετανάστες που φέρατε εδώ και κατά τον αρχηγό σας θα καλύψουν το δημογραφικό, τα κρέατα που σε λίγο θα τα παίρνουμε με το δελτίο γιατί δεν αφήσατε ούτε κέρατο από ζώο, τους νέους που τους διώξατε και δεν ξαναγυρίζουν και καλά κάνουν, το χρέος μας που έφτασε να είναι διπλάσιο απ' αυτό που μπήκαμε στα μνημόνια, τα νοσοκομεία που τα καταργήσατε και πληρώνουμε τους ιδιώτες γιατρούς και κλινικές όλα αυτά είναι ΑΝΑΠΤΥΞΗ; Ωραία, έβαλες κάποιον να τα γράψει αλλά πριν βάλεις την υπογραφή σου για δημοσίευση διάβασέ το κείμενο λίγο και με το χέρι στην καρδιά σαν εμπειρος πολιτικός μην το δίνεις για δημοσίευση. Αφού είναι κατα το κοινώς λεγόμενο ΜΑΠΑ.
    Κύριε Καρσαμάνη. Πιστεύω να τελειώνετε την καριέρα σας. Ό,τι κάνατα, κάνατε. Αλλά για να ευχαριστήσετε όσους σας ψήφιζαν τόσα χρόνια πρέπει να πείτε την αλήθεια. Δεν είναι πολιτικές αυτές. Βγέστε και πέστε στον κόσμο. Άλλοι μας κυβερνάν και όχι εμείς. Βαρεθηκαμε τις δήθεν αλήθειες. Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OΠOIOΣ EINAI ΔIKAIOΣ KAI ANTIKEIMENIKOΣ KAI EXEI EΠAΦH ME THN ΠPAΓMATIKOTHTA ΓNΩPIZEI OTI TA ΔYO MEΓAΛA EPΓA ΠOY ΠEPAΣAN MEΣA AΠO EMΠOΔIA KAI ΣYMΠΛHΓAΔEΣ ΚΑΙ ABEΛTHPIEΣ MΠHKANE ΣTHN TEΛIKH EYΘEIA THΣ KATAΣKEYHΣ  ME AΓΩNEΣ KAPAΣMANH. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπα δεν βλέπω φίλε μου να τελειώνει.
    αν είναι αλήθεια αυτό που διάβασα στην καράτζοβα, περνάει τον δεύτερο 4,5χιλιάδες και τον τρίτο 8,5 χιλιάδες τον βλέπω πάλι να χτυπά πρωτιά.
    και έτσι όπως πάει θα τον φάμε στην μάπα μας άλλη μια τετραετία.
    και θα μας μιλά για ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. demmini mis αλλιως δεν ξαναβγενεις ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.