Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Τσεπκεντζής: Ειρωνείες, γέλια και πολλά εκατομμύρια για μια σύμβαση που δεν εκτελείται όπως προϋπολογίστηκε! (βίντεο)



Ειρωνείες  5 εκατομμυρίων ευρώ από το Δήμαρχο και την αρμόδια αντιδήμαρχο στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όπου παραθέσαμε και άλλα στοιχεία σχετικά με την παλαιά και τη νέα σύμβαση αποκομιδής των απορριμμάτων.
Δυστυχώς όμως ο κ. Γιάννου δεν φαίνεται να γνωρίζει βασικότατα στοιχεία που διαμορφώνουν τον προϋπολογισμό της νέας διακήρυξης παρόλο που την ψήφισε 3 φορές και υπεραμύνεται αυτής με όλες του τις δυνάμεις.
Το γεγονός ότι παραθέσαμε έγγραφα της υπηρεσίας όπου αποδεικνύεται ότι η προηγούμενη σύμβαση εκτελέστηκε με τα μισά χιλιόμετρα από αυτά που πληρώσαμε οδήγησε  τον κ. Γιάννου να μας κάνει μαθήματα επικοινωνίας!
Τα χιλιόμετρα που προβλέπονταν στην προηγούμενη  σύμβαση είναι 250 ημερησίως  σε 5 πλήρη δρομολόγια (φωτο 1).
Τα χιλιόμετρα τα οποία εκτελούνται είναι τα μισά καθώς, όπως φαίνεται στα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την πληρωμή του εργολάβου, τα δρομολόγια δεν είναι πλήρη αλλά περιορίζονται σε 2-3 επισκέψεις σε κάθε χωριό, ενώ σε κάποια μία.
Παράδειγμα το δρομολόγιο 4 (φωτο 2).
Αντί λοιπόν η νέα σύμβαση να υπολογιστεί με τα χιλιόμετρα που εκτελέστηκαν πραγματικά, έρχεται με ακόμα περισσότερα, δηλαδή 400 ημερησίως!
Το άκρως εντυπωσιακό είναι πως το δρομολόγιο της Κυριακής στο εμπορικό κέντρο της Έδεσσας υπολογίζεται  ότι απαιτεί  80 χιλιόμετρα!
Μάθαμε λοιπόν ότι για να διανύσει το απορριμματοφόρο τους 3  κεντρικούς δρόμους της πόλης χρειάζονται  80 χιλιόμετρα!
Κύριε Γιάννου, στα μαθήματα επικοινωνίας που μας κάνατε, αυτά τα χιλιόμετρα είναι που ισχυρίζεστε ότι δεν θα τα υπολογίσει κανείς άρα να  μην χάνουμε το χρόνο μας;
Τόση εκτίμηση έχετε σε αυτούς που σας τοποθέτησαν 13 χρόνια στη θέση του Δημάρχου;

Αγαπητές συνδημότισσες, συνδημότες.
Οι  συμβάσεις, οι διακηρύξεις καθώς και  οι μελέτες  του 2015,2018,2022 είναι πράγματι ογκώδεις και απαιτούν πολλή μελέτη! 
Η αποσαφήνιση των λεπτομερειών και η ανάδειξη των κρίσιμων σημείων ήταν για εμάς ιδιαίτερα κοπιαστική αφού από τον πρώτο χρόνο ζητάμε στοιχεία τα οποία μας δίνονται με δυσκολία.
Σταδιακά με πολλές παρεμβάσεις μας, σας τα παραθέτουμε ώστε όλοι να κατανοήσουμε πόσο υπερκοστολογημένη είναι αυτή η υπηρεσία και τι επιπτώσεις έχει στο Δήμο και στους πολίτες του!
Η συμφωνία αυτή, της παράταξης που διοικεί (αφού η αγγλική της μετάφραση DEAL ενοχλεί το Δήμαρχο μας), είναι πολύ μακριά από τις απόψεις της Κοινωνία σε Κίνηση για τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος και δεν επιθυμούμε να αποτελέσουμε συμβαλλόμενο μέρος της!

Γιάννης Τσεπκεντζής 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Τι συμβαίνει στον δήμο ;
    Γλυκαθηκαμε τόσα χρόνια φαντάζομαι τι γίνεται και μετά μου λέγανε για τους άλλους ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη μην σταματήσεις, μέχρι τέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 80 χλμ δεν είναι το κέντρο της Κωνσταντινούπολης ρε Τάκη, τι πας και εγκρίνεις; Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ¨ιστορικη¨ δεν ακουσε τιποτα. Ενοχλει το κολλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορική έχει γίνει γραφική μου θυμίζει κάτι περιοδικά που έγραφαν μόνο για κάποιους που τα ακουμπούσαν αδρά για να γίνουν διάσημοι κάτι Τσάο, Μάο χαχαχα ε ρε χάλι .....

      Διαγραφή
  5. 80 χιλιόμετρα η Έδεσσα. Σας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σας και συνεχίζετε να τους ανέχεστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν το ζήλο που δείχνεις για την καθαριότητα τώρα τον εδειχνες όταν διοικούσες τον Δήμο και παίρνατε κανένα υπάλληλο (,οδοκαθαριστες )γιατί αυτοί βρίκανε μόνο Σιακά και Μουσιο και παίρνατε και κανένα απορριματοφορο δεν θα έδιναν την καθαριότητα στον εργολάβο Σ'αυτήν την πόλη ζούμε Τσεπκεντζη και κάτι θυμόμαστε που εσύ προσπαθείς να ξεχάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.