Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Είδηση- ''Βόμβα'': Πρόταση υποψηφιότητας Νουσηκύρου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα!


Σαν "βόμβα" σκάει η είδηση στην Πέλλα της πολιτικής "μεταγραφής" που βρίσκεται στα "σκαριά".
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες και εξακριβωμένες πληροφορίες, βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση για την συμμετοχή του περιφερειακού συμβούλου (με τον συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα) και στελέχους της ΝΔ, Αλκιβιάδη Νουσηκύρου, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα! Μάλιστα η είδηση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το γεγονός ότι το ζήτημα εξελίσσεται μεταξύ του επικεφαλής για τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων από πλευράς ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Αργύρη και του ίδιου του πρώην υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στην Πέλλα.
Το αρχικό πλαίσιο συμφωνίας φαίνεται να περιλαμβάνει δημόσια τοποθέτηση-κριτική από τον Νουσηκύρου εναντίον της κυβέρνησης της ΝΔ και στη συνέχεια διερεύνηση από πλευράς κεντρικού ΠΑΣΟΚ για την προσαρμογή της υποψηφιότητας στην Πέλλα.

Αντιδράσεις
Είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο σενάριο θα προκαλέσει αναταράξεις και -ίσως- "εκρήξεις" στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Συζητώντας με στελέχη στην Πέλλα τα οποία έχουν μακρόχρονη και ανιδιοτελή παρουσία μας έλεγαν ότι "η κουβέντα για τη συμμετοχή του Νουσηκύρου αλλοιώνει τον χαρακτήρα του μηνύματος, από την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη" και προσέθεταν: "Η ανανέωση και η επαναδιατύπωση νέου και καθαρού πολιτικού στίγματος ξεθωριάζει και απεμπολείται με συντηρητικές υποψηφιότητες από το μακρινό και ηττημένο παρελθόν, αφού η συγκεκριμένη παραπέμπει πολιτικά εκεί ακριβώς και δεν σηματοδοτεί τη νέα εποχή".
Σε ότι αφορά στο επιχείρημα ότι ψηφοθηρικά ίσως βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα, οι συνομιλητές μας έκαναν λόγο για "αυταπάτες που παραπέμπουν στην μετακίνηση του αείμνηστου Γιώργου Πέτσου στη ΝΔ, που δεν βοήθησε όσο αναμενόταν το κυβερνητικό κόμμα".
Η εκτίμηση τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το πιθανότερο η όλη συζήτηση να γίνεται ερήμην της ηγεσίας, με στόχο να εξυπηρετήσει ανασφάλειες μελών της επιτροπής εκλογών,  ότι δηλαδή παρήγαγαν έργο μέσω μιας υποκριτικής και κατά φαντασίαν διεύρυνσης. "Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να συζητήσουμε και να αποδεχθούμε υποψηφιότητα προερχόμενη από τον συντηρητικό χώρο, με χαρακτηριστικά μέλλοντος", επισημαίνουν, καταλήγοντας: "Είναι προφανές ότι μια τέτοια πρόταση υποψηφιότητας δεν μπορεί να έχει καμία τύχη...".
Από τα παραπάνω αναδεικνύεται ένα ενδιαφέρον πολιτικό παρασκήνιο που φαίνεται να ξεκίνησε μόλις τώρα για το ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Πέλλας.
Εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και, όπως πράττουμε πάντα, θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως και εγκύρως.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Αλκη μην ξεφτιλίζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άλκης ήταν και θα είναι πάντα αγωνιστης όπου και να είναι αύτος που ξεφτηλιζεται είναι η Ν Δ που τρώει τα παιδιά της γιατί δεν ξέρει να αξιολογεί το δυναμικοτης

      Διαγραφή
  2. Πλάκα κάνετε το κόβω από την ρίζα...ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωταπριλιατικο καλοκαιριατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτόν δεν τον θέλουν ούτε στην Β ομάδα της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας άνθρωπος μορφωμένος αλλά αδικημένος από την ΝΔ δεν γίνετε ρε παιδιά να βλέπουμε τον κύριο από το Μαυροβουνι να κάθεται στην καρέκλα και αυτός με 3 πτυχία να χαραμίζεται αμφιβάλω αν υπάρχει παρόμοιο βιογραφικό πολιτικού στον νόμο μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια είναι αυτά τα ..... "στελέχη" του ΠΑΣΟΚ με μακρόχρονη και ανιδιοτελή παρουσία; Γιατί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους;; Ποια υποψηφιότητα προωθούν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αππφασισε η Αψαλος να επιτεθει της χτυπανε το πουλεν της;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.