Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενεργειακή αναβάθμιση ΔΕΥΑ ΈδεσσαςΜία σημαντική επιτυχία της ΔΕΥΑ Έδεσσας είναι η ένταξη του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας» στον άξονα «Περιβάλλον» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». 
Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.383.404,67€ και αφορά στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων συνολικής ισχύος 250kW στον βιολογικό καθαρισμό Έδεσσας και εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του συνόλου των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑ. 
«Η μείωση του κόστους λειτουργίας της ΔΕΥΑ, με την παράλληλη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες – καταναλωτές αποτελούν τα ζητούμενα για τη ΔΕΥΑ Έδεσσας. Όλες οι ενέργειές μας κατατείνουν προς αυτή την κατεύθυνση, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της στρατηγικής μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιάννης Χατζόγλου.

Γραφείο τύπου Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.