Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαλλάχθηκαν με βούλευμα από τις κατηγορίες για κακουργηματική απιστία ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας ΑΕ



ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε: Απαλλάχθηκαν με βούλευμα από τις κατηγορίες για κακουργηματική απιστία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας Α.Ε. 

Ανακοίνωση με αφορμή την έκδοση απαλλακτικού βουλεύματος Απαλλακτική απόφαση για τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της εταιρίας ΚΤΕΛ Ν.Πέλλας Α.Ε. έλαβε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Εδεσσας που έκρινε ότι δεν πρέπει να εισαχθεί σε δίκη η υπόθεση για κακουργηματική απιστία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. 
Το Δικαστικό Συμβούλιο με απόφαση του και με ανάλογη εισαγγελική εισήγηση, απάλλαξε τον Πρόεδρο κ. Γ. Γ.. και τα μέλη του Δ.Σ της εταιρίας από τις κατηγορίες που απήγγειλε το 2018 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Έδεσσας. Οι κατηγορίες αφορούσαν ζημία εκατομμυρίων ευρώ που φερόταν να έχει υποστεί η εταιρία από πράξεις ή παραλείψεις των κατηγορουμένων υπό την ιδιότητα μελών του διοικητικού συμβουλίου. 

Ο δικηγόρος Ξυλουργίδης Σ. Αντώνης που εκπροσωπεί την εταιρία ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε, εξέδωσε μετά το απαλλακτικό βούλευμα, ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Κτελ Ν. Πέλλας Α.Ε κ .Γ. Γ… και τα μέλη του Δ.Σ της εταιρίας από την πρώτη στιγμή της ποινικής δίωξης σε βάρος τους και σε κάθε δικονομικό στάδιο της ποινικής και πολιτικής διαδικασίας υποστήριζαν με παρρησία την αθωότητά τους απαντώντας ταυτόχρονα με κάθε νόμιμο μέσο στον ορυμαγδό καταγγελιών από ισχνή μειοψηφία πρώην μελών του ΔΣ και μετόχους της εταιρίας. Τέσσερα χρόνια αργότερα το Δικαστικό Συμβούλιο, συντασσόμενο πλήρως με τη σχετική Εισαγγελική πρόταση κατέληξε ομόφωνα στην απαλλαγή του Προέδρου και των μελών του ΔΣ της εταιρίας ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας Α.Ε και συγκεκριμένα: «να μην γίνει κατηγορία σε βάρος των Γ. Γ.., Τ. Κ..., Ι. Κ..., Ι. Σ..., Χ. Κ...,Β. Ε..., Β. Β...για την αξιόποινη πράξη της απιστίας τελεσθείσας κατά συναυτουργία και κατ’εξακολούθηση, συνολική προξενηθείσα ζημία, η οποία υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ.. που φέρεται ως διαπραχθείσα στην Εδεσσα από το έτος 2011 έως το έτος 2015». Με τις ανωτέρω σκέψεις το Δικαστικό Συμβούλιο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν προέκυψαν τα πραγματικά περιστατικά που στοιχειοθετούν την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση της πράξεως που αποδίδεται στους κατηγορουμένους. 
Συνακόλουθα και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ενοχής για παραπομπή στο 2 ακροατήριο των ανωτέρω κατηγορουμένων, πρέπει να μη γίνει κατηγορία εναντίον τους για την αποδιδόμενη σε αυτούς αξιόποινη πράξη. Η πεποίθηση του Πρόέδρου κ Γουστέρη και των μελών του Δ.Σ της εταιρίας ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε ότι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη συνιστά τη μόνη δικλείδα ασφαλείας και τη μόνη θεσμική εγγύηση για την αναζήτηση της ουσιαστικής αλήθειας, επιβεβαιώθηκε με την έκδοση πλήρως αιτιολογημένου και εμπεριστατωμένου Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Εδεσσας, το οποίο αποφαίνεται να μη γίνει κατηγορία σε βάρος όλων όσων, λασπονώμενοι, συκοφαντούμενοι, λοιδωρούμενοι υπέμεναν τον πόλεμο προσωπικής τους εξόντωσης και κατασυκοφάντησης των ιδίων και των οικογενειών τους αλλά και τη ζημίωση της φήμης και της αξιπιστίας της εταιρίας της ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε, από το 2015 έως και σήμερα. Τον λόγο από εδώ και πέρα έχει και πάλι η Ελληνική Δικαιοσύνη για εκείνους που τόσο επιμελώς επιχείρησαν διαστρεβλώνοντας την αλήθεια να πετύχουν τους ταπεινούς σκοπούς τους ». 

Με εκτίμηση, 
Ξυλουργίδης Σ. Αντώνης 
Δικηγόρος- Νομικός Σύμβουλος της ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. AYTONOMOΣ AΓPOTHΣ ME EΠITPAΠEZIA, KEPAΣIA, BEPIKOKA, ΛΩTOYΣ ,MHΛA. ME ΣYMΦΩNIEΣ ME THN AΓOPA.3 Αυγούστου 2022 στις 12:15 μ.μ.

    ΣIXAΘHKA TO ΣYMΠYPINO KAI TO ΞEΠATΩΣA."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.