Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Παιονία η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη



Η τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Παιονίας θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την επίσκεψη της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο δήμο Παιονίας.

Η Υφυπουργός, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του δημάρχου Κώστα Σιωνίδη, θα περιηγηθεί σε ορισμένα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της Παιονίας ενώ παράλληλα θα συζητήσει με τοπικούς φορείς αναφορικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού της περιοχής.

Η κ. Ζαχαράκη έχοντας υπηρετήσει με επιτυχία την τουριστική προβολή της χώρας θα αποτελέσει έναν ακόμη σύμμαχο της Παιονίας στην προσπάθεια για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξή της.

Η διοίκηση του Δήμου Παιονίας, που από τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάζεται εντατικά για την τουριστική προβολή της περιοχής, στοχεύει στην ανάπτυξη θεσμικής συνεργασίας με το υπουργείο τουρισμού και προχωρά βήμα - βήμα σε ενέργειες που θα υπηρετήσουν το συγκεκριμένο στόχο , με απώτερη επιδίωξη την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Παιονίας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Και μετά από αυτό το εξωφρενικο και πρωτόγνωρο για την περιοχή γεγονός, ο Δήμαρχος Πέλλας και οι συνακόλουθοι του τολμούν και κάθονται ακόμη στις ακριβοπληρωμένες πολυθρόνες τους; Λίγη τσίπα ρε άχρηστοι!! Φύγετε μόνοι σας πριν σας εκδιώξουν οι πολίτες του Δήμου Πέλλας!! Φανταστείτε η γειτονική Παιονία να είχε τον δικό μας αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο, τα μνημεία της πόλης, τον ορεινό όγκο του Πάικο, τις πηγές της Αραβησσού, το Οικολογικό Αγρόκτημα Κρ. Βρυσης, τον Λουδία με τις κωπηλατικες υποδομές, τον εύφορο κάμπο, τις βιομηχανίες τροφίμων, τα εργοστασια και οποία ακόμη χάρισαν οι πρόγονοι μας και η φύση στον ευλογημένο αυτό τόπο, ποιον θα καλούσαν για την ανάδειξη τους; Πιθανόν τον ίδιο τον Χριστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω μια ανάρτηση του Ellon Musk γυμνόστηθου αμφιτρύωνα στις όχθες του Λουδία, κρατώντας το χέρι του οινοχόου με το δεξί, ενώ με το αριστερό αρπάζει ένα νεκταρίνι που του προσφέρει μια ξανθιά Μακεδόνισσα (θα μπορούσε να είναι ένα είδωλο της Θεοδώρας Τζάκρη), είναι ικανή να προσφέρει περισσότερες πιθανότητες ανάδειξης του ανεκμετάλλευτου τουριστικού πλούτου του τόπου μας.

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΜΕ ΡΟΧΑΛΗΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

      Διαγραφή
    3. Διαπιστώνω 4:05 ότι από καλλιτεχνικες ανησυχίες πας καλά. Από πολιτιστικές καταβολές όμως μπορείς άνετα να ξεπεράσεις στην ασχετοσυνη ακόμη και τον πρωταθλητή της απραξίας Δήμαρχο Πέλλας...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.