Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρωσία: Στη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες» η Ελλάδα



Στη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες» παραμένει η Ελλάδα για τη Ρωσία. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Ρωσία επικαιροποίησε τη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες», στην οποία συμπεριλαμβάνονται η Ελλάδα, η Δανία, η Κροατία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.
Το διάταγμα υπέγραψε ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, το πρωί της Παρασκευής.

«Η κυβέρνηση ενημέρωσε τον κατάλογο των ξένων κρατών που διαπράττουν εχθρικές ενέργειες κατά των ρωσικών διπλωματικών και προξενικών αποστολών στο εξωτερικό», αναφέρει το έγγραφο.

Η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε το πλαφόν των ατόμων που βρίσκονται στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τα οποία διπλωματικές αποστολές «μη φιλικών χωρών» και τα προξενικά τους γραφεία μπορούν να συνάψουν συμβάσεις εργασίας.

Από εδώ και στο εξής η Ελλάδα έχει όριο 34 άτομα, η Δανία 20, η Σλοβακία 16, ενώ η Σλοβενία και η Κροατία δεν θα μπορούν να προσλάβουν καθόλου υπαλλήλους στις πρεσβείες και τα προξενεία τους.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. Η ΡΩΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ
    Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ Κ@Λ@ ΔΕΝ ΣΤΉΣΑΜΕ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την Αρμενία είχαν συμφωνία αμυντικής συνεργασίας...και τους δώσαν έτσι για πλάκα στους Αζέρους και στους Τουρκαλάδες.Γιαυτό κόψε τις παπαροφιλοσοφίες και κοίταξε να ξεμπουκώσεις κάνοντας κάνα μπάνιο,βρίσκοντας καμιά γυναίκα...ακόμη και την δικιά σου.

      Διαγραφή
  2. Στα τσακιδια τα λαμογια οι φασίστες οι ολιγαρχες που έχουν εξαγοράσει τα πάντα, 2 φορές χρειάστηκε να μας βοηθήσουν μια στον εμφύλιο που μας έγραψαν στα @@ τους ,και μια με την κρίση και εκεί μας έγραψαν πάλι στα @@ τους ,η Ελλάδα ανήκει στην δύση τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν αντιληφθούμε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όσο υπάρχουν ακόμα, τότε είμαστε τελειωμένοι με όλα τα λαμόγια που κάνουν κουμάντο

      Διαγραφή
    2. και εσύ στην Νέα Δημοκρατία.Να σε ενημερώσω ότι στην Ρωσία έχουν εδώ και 30 χρόνια δεν έχουν κομουνισμό αλλά ένα σκληρό καπιταλισμό.

      Διαγραφή
  3. Το χειρότερο έθνος ,μέσα στην βρώμα οι πάντες και τα πάντα, οι παλιοί κομουνιστές το παίζουν τώρα αφεντικά, παλιά κυβερνούσε το κόμμα και τώρα η τσέπη τους. Είναι και ορθόδοξος λαός αδελφοί μας ! που με ευκολία σκοτώνουν τους αλλους φασίστες τους ορθόδοξους Ουκρανόυς ,και μην ξεχνάμε τις διώξεις στους Έλληνες του πόντου και της μαύρης θάλασσας, και το κυριότερο την συμμαχία που έκαναν με τον Κεμάλ στο διωγμό των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσένα η δύση πότε σε βοήθησε? Είδαμε τόσα χρόνια την στάση τους στο Κυπριακό και στις απαιτήσεις των Τούρκων,μην πούμε και για την οικονομική κρίση που εκεί μας γ@@ . Η Ελλάδα ανήκει στον εαυτό της ,το παραμύθι με την δύση φτάνει στο τέλος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδώ και 100 χρόνια δεν έχουμε δει ούτε ρούβλι από τα "αδέλφια " τους Ρώσους, μας κατέστρεψαν στην μικρά Ασία και μας έβαλαν να φάει ο ένας τον άλλον στον εμφύλιο και όταν ο τσιπρας ζήτησε βοήθεια δάνειο για να τυπώσει δραχμές ο Πουτιν τον έστειλε στην μερκελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλάδα πότε βοήθησε τους ρωσους και ζητάς αυτοί μόνο αυτοί να σε βοηθήσουν. Στην Ναυμαχία του Ναυαρινου, όπου σηματοδότησε την δημιουργία του Ελληνικού κράτους συμμετείχαν η Ρώσοι.

      Διαγραφή
  6. Σκ@τορ@τσα μακριά και να μην μας γράφετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ μπροστά τους ο Κιμ της Κορέας είναι άγγελος! Γελτσιν-Πουτιν 30 χρόνια δικτακτορες σε ένα κράτος χωρίς αντιπολίτευση που τους ξεκινάναν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωτήστε να μάθετε τι έκαναν στους Πόντιους οι αλήτες οι Ρώσοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πόντιοι ενώ έγιναν πολίτες της ΕΣΣΔ δεν ήθελαν να πάνε στο στρατό. Τι ήθελες να τους κάνουν;;;

      Διαγραφή
    2. Πριν κατά την δεκαετία του 30 που τους έστελναν εξορία και τους έστελναν με το ζόρι σε άλλες περιοχές τότε που χωριζαν τις οικογένειες...ασχετε διάβασε μάθε ρώτα η ξεστραβοσου και δες

      Διαγραφή
    3. Αυτά μόνος σου τα σκέφτηκες ή ο ινστρούχτορας του κόμματος στο σφύριξε...;
      Πάντως αδελφέ ή αδελφή,σύντροφε ή συντρόφισσα ένα είναι σιγουράκι..είσαι μπετόβλακας με ή άνευ περικεφαλαίας,δοσίλογος,ανθέλληνας,δογματικό κατακάθι μιας μαύρης ,κατάμαυρης σελίδας της ιστορίας.

      Διαγραφή
    4. Το υβρεολόγιο σου τελείωσε στις επτά λέξεις που ξεστόμισες Παμπουίνε!!! Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε.(pirandello luigi (nobel 1934)) Και φυσικά δεν θα σου ανταπαντήσω επειδή ψάχνεις απεγνωσμένα συνομιλητές στο διαδίκτυο.

      Διαγραφή
    5. Στα μούτρα σου γιαγκούλα...

      Διαγραφή
  9. Μεγάλη στεναχώρια δεν θα μας πιάσει υπνος στον αγύριστο Ρώσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΚΌΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ...ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΑΜ***ΣΕΙ ΠΡΩΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα βάλουμε τον κασιδιαρη να κλαίει μην μας το κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καιρός ήταν αντε να πάρουν και ποδι απο το άγιο όρος οι αξεστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @10.46
    Τελικά ρε ζαίε η μπαταρία του ηλιθίου δεν αποφορτίζεται ποτέ.Τρομακτική η αυτοπεποίθηση του τίποτα΄.
    Έχω αρχίσει να λυπάμαι τον διάολο με τόσους ηλιθίους που του στέλνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.