Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη – Αβέβαιο αν θα επαναλειτουργήσει ο Nord Stream 1



Εντείνεται η ανησυχία για το ενδεχόμενο η Ρωσία να προκαλέσει ενεργειακή ασφυξία στην Ευρώπη, μετά την απειλή της Μόσχας ότι ο αγωγός Nord Stream ενδέχεται να μην επαναλειτουργήσει στις 21 Ιουλίου.

Τα κράτη μέλη σπεύδουν το ένα μετά το άλλο να καταρτίσουν έκτακτα σχέδια για την ενεργειακή ασφάλεια, καθώς προεξοφλούν πως δεν θα αποκατασταθεί η κανονική ροή του αερίου.

Όλο και πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο για ενέργεια με το δελτίο, την ώρα που η Ουγγαρία, αψηφώντας την ευρωπαϊκή συμφωνία, αποφάσισε μονομερώς να κρατήσει όλα της τα ενεργειακά αποθέματα, απαγορεύοντας τις εξαγωγές ενέργειας ακόμη και των καυσόξυλων σε όλες τις μορφές.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ακόμα δεν γονάτισε ο Πούτιν;
    Τι σκάτα αποτελέσματα έχει τόσο εμπάρκο;
    Μέχρι και τα αποθεματικά των Ρώσων παγώσανε τα αλάνια της Ε.Ε.
    Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι τις μάχες χάνει αυτός που δεν έχει πρόσβαση βασικά στην ενέργεια και δεύτερον στις πρώτες ύλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς πάντως είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας έτσι είπε κάποιος που ακόμα δεν λέει να ξυπνήσει ακόμα μιλάνε για νίκη καταστράφηκε η δυτική οικονομία ο πουτιν έχει πλεόνασμα και εμείς κάνουμε όνειρα ότι θα νικήσουμε όπως είπε κάποια στο προεδρικό Μέγαρο λες και είμαστε εμείς σε πόλεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....έτσι είπε κάποιος που..... εκτός από ανιστόρητος μήπως είναι και ο χρήσιμος ηλίθιος για να μη γράψω κάτι άλλο;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.