Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φωτιά στον Real FM -Βρέθηκαν γκαζάκια -Χατζηνικολάου: Μας καίνε, τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε



Πυρκαγιά στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας Realnews και του Real fm, στην συμβολή της Κηφισίας με την Παρνασσού εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Χατζηνικολάου: Μας καίνε
Ο εκδότης της εφημερίδας, Νίκος Χατζηνικολάου, με ανάρτηση του στο twitter καταγγέλλει εγκληματική ενέργεια για τη φωτιά στον Real FM.

Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…».

«Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!», έγραψε σε ένα ακόμη μήνυμά του ο δημοσιογράφος.
«Είναι ολική η καταστροφή. Οι εργαζόμενοι είμαστε λυπημένοι, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που συμφωνεί με τη φίμωση της ελευθεροτυπίας. Πρέπει τα ραδιόφωνα να είναι ελεύθερα, να τοποθετούνται, να σχολιάζουν. Αυτό που βλέπουμε μας λυπεί όλους και εσάς και εμάς που είμαστε στο Real Group. Πρόκειται για 300 εργαζόμενους. Είναι εμφανές ότι κάποιος προσπάθησε να μας φιμώσει, κάποιος δεν ήθελε να ακουγόμαστε. Τρεις εκρήξεις έγιναν περίπου 03:05 το πρωί.
Η συνάδελφος η οποία ήταν βάρδια ηχολήπτρια είναι καλά στην υγεία της, νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο», δήλωσε ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού, Γιάννης Παπαγιάννης.
Σε εικόνες που εξασφάλισε το Newsbeast, φαίνεται πώς ήταν η κατάσταση νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα τη στιγμή που πετάγονταν οι πύρινες φλόγες από το κτίριο. Η φωτιά φαίνεται να άρχισε από τον πάνω όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τα παιδιά και τα ανιψιά των γιαλανζι αριστερών εδώ και δεκαετίες καίνε και καταστρέφουν τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασίστες της αριστεράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι διαφορά έχουν οι ναζί της Χ.Α με τους φασίστες της άκρας αριστεράς...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.