Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tα εγκαίνα της 1ης Εμποροπανήγυρης Κρύας Βρύσης (βίντεο)


Με "σύμμαχο" αυτή τη φορά τον καλό καιρό και μέσα σε εορταστικό κλίμα, τελέστηκαν τα εγκαίνια της 1ης Εμποροπανήγυρης Κρύας Βρύσης το απόγευμα της Κυριακής. 
‘’Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας από όλες τις εκδηλώσεις, κάνουμε επανεκκίνηση και φυσικά το ξέρουμε όλοι ότι η πανδημία δεν τελείωσε’’, ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. Όπως τόνισε, η Εμποροπανήγυρη γίνεται ύστερα από αίτημα της Τοπικής Κοινότητας το οποίο υλοποιείται, δίνοντας ζωντάνια και κινητικότητα στην ευρύτερη περιοχή. 
Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από σχήματα του δήμου Πέλλας. Η Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 και καθημερινά θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς. 
Στην τελετή των εγκαινίων, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, οι βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης και Διονύσης Σταμενίτης, ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Βλάχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, οι υπ. δήμαρχοι Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης και Στ. Φουντουκίδης, ο αστυνομικός διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης κ.α.

egkkv
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δηλαδή κ. Δήμαρχε όπως το βίντεο δείχνει μας αποκαλύπτεις ότι το Κοινοτικό συμβούλιο αποφάσισε να γίνεται ένα πανηγυρακι της πλάκας με βρακιά, παγωτά, μαλλί της γριάς και να καταργηθεί ο θεσμός της Γεωργικης-Βιοτεχνικης Έκθεσης; Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος από τους συντελεστές της απόφασης γιατί διαμαρτύρεται όταν αποκαλούν την Κρύα Βρύση χωριό; Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Α σε όλο της το μεγαλείο!!! Θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση που ως θεσμός είναι πολυετής και επιτυχημένος η πουλήθηκε το παιχνίδι στον βωμό της σπατουλας και της υποτέλειας; Περιμένω απάντηση και θα επανέλθω με βάση τις δικαιολογίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.