Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημαθία: Έκλεψαν 15.000 ευρώ από ηλικιωμένο ζευγάρι και τους χάλασε το αυτοκίνητο



Θύμα κλοπής έπεσε ηλικιωμένο ζευγάρι στην Ημαθία, με τους κλέφτες να «ξεμένουν» στον δρόμο.
Οι δράστες προσποιήθηκαν τους τεχνικούς υπαλλήλους της ΔΕΗ και κατάφεραν να αποσπάσουν από το σπίτι των ηλικιωμένων το ποσό των 15.000 ευρώ.
Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν… με το μέρος των κλεφτών καθώς κατά τη διάρκεια επιστροφής τους στον τόπο κατοικίας τους, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, χάλασε λόγω μηχανικής βλάβης, με αποτέλεσμα να το εγκαταλείψουν.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε άλλο και συνέχισαν την πορεία τους.
Η Αστυνομία που είχε ήδη λάβει την καταγγελία από το ηλικιωμένο ζευγάρι, εντόπισε το χαλασμένο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του ζευγαριού και περίμεναν να δουν εάν θα εμφανιστεί κάποιος, όπως και έγινε.
Προς το τέλος της ημέρας ένας από τους κλέφτες επέστρεψε στο σημείο όπου είχαν εγκαταλείψει το χαλασμένο όχημα με σκοπό να το πάρει πίσω.
Εκείνη τη στιγμή η αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Και να σας γράψω και την συνέχεια που ειναι υποθετική...οι κλέφτες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο όπου έφαγαν 10 μήνες με αναστολή και αφέθηκαν ελεύθεροι ...αλίμονο στους ηλικιωμένους που έχασαν τα λεφτά τους και τους αστυνομικούς που τους περίμεναν 10 ωρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.