Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρομποτική χειρουργική στην Ορθοπαιδική του νοσοκομείου Νάουσας- 18 περιστατικά σε 3 μήνες! (φωτο)



Νέα εποχή με Ρομποτική Τεχνολογία στην Ορθοπαιδική του Νοσοκομείου Νάουσας, καθώς είναι γεγονός πλέον η εφαρμογή ρομποτικής τεχνολογίας στην Ορθοπαιδική Χειρουργική του Νοσοκομείου Νάουσας. Εδώ και τρεις μήνες που ξεκίνησε η ρομποτική υποβοηθούμενη χειρουργική μεγάλων αρθρώσεων στο Νοσοκομείο, ήδη πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία 18 περιστατικά, όπως αναφέρει ο Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Αλέξανδρος Ελευθερόπουλος, ευχαριστώντας την Διοίκηση του Νοσοκομείου και τους συνεργάτες του. Παράλληλα επισημαίνει την αμέριστη βοήθεια και «δίψα» για εκμάθηση νέων τεχνικών του νοσηλευτικού προσωπικού, που όπως τονίζει, εργάστηκαν επιπλέον ώρες δίπλα στον γιατρό και πάνω από τους ασθενείς.
Στην ευχαριστήρια επιστολή στον διοικητή του νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Λυκοστράτη, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«… Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί δίχως την αμέριστη βοήθεια του Νοσηλευτικού προσωπικού. Η "δίψα" που παρουσίασαν για την εκμάθηση νέων τεχνικών, ήταν αστείρευτη και οι έξτρα ώρες που ξόδεψαν πάνω από τον ασθενή και δίπλα στον γιατρό ανυπολόγιστες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους τους συνεργάτες της κλινικής μας, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Νοσοκομείου μας, που μοιράστηκε το όνειρό μας από την πρώτη στιγμή και επικούρησε απαράμιλλα την όλη προσπάθεια. Αγαπητέ κύριε Κ. Λυκοστράτη, συνεχίζουμε…». 

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστας Λυκοστράτης
Όπως εξηγεί με τη σειρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστας Λυκοστράτης, με τη χρήση της ρομποτικής τεχνολογίας αυξάνεται η ακρίβεια και αποτελεσματικότητα συγκεκριμένων επεμβάσεων, ειδικά όταν πρόκειται για προπαρασκευή ιστών και τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Οι χειρουργοί ετοιμάζονται με προσομοίωση της επέμβασης πριν καν ξεκινήσουν οι χειρουργικοί χειρισμοί, κάτι που αποτελούσε τον πρώτο στόχο που έθεσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου με τον Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Την ίδια στιγμή στην Έδεσσα κλείνουμε ΜΕΘ και ουσιαστικά μήπως υποβαθμίζουμε το Νοσοκομείο
    Και ενώ η διοίκηση του Νοσοκομείου τοποθετημένη από το Υπουργείο, τη δουλειά της κάνει, αλήθεια ο Δήμος Έδεσσας, τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Βαγγέλη έλεος τραβά για μπάνια η πανε στο χωριό σου μας κούρασες

      Διαγραφή
    2. Δεν με λένε Βαγγέλη.
      Η Κούλα είμαι που όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω.
      Κοίτα μην χρειαστείς κάτι επείγον και βρεθείς στο Νοσοκομείο της Έδεσσας.
      Τότε φοβάμαι ότι θα σου κοπεί η διάθεση για αστεία και ειρωνεία, πρόβατο

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στο νοσοκομείο της Νάουσας.ετυχε να κάνω επέμβαση με πολύ μεγάλη επιτυχία .αξίζουν όλοι τους Πολλα πολλά συγχαρητήρια.και πάλι μπράβο τους,λειτουργημα κάνουν στην κυριολεξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.