Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας



Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα εκτελεσθούν εργασίες διαγράμμισης στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως τον Ισόπεδο Κόμβο Μελισσίου και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας, στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (παράκαμψη Παραλίμνης), στο τμήμα από τον σηματοδότη της παράκαμψης της Παραλίμνης που βρίσκεται στη συμβολή με την παλιά Εθνική Οδό έως τον σηματοδότη του Ισόπεδου Κόμβου στο Μικρό Μοναστήρι. Επίσης στην Παράπλευρη Οδό (SR) του Αγίου Αθανασίου θα γίνουν διαγραμμίσεις στον άξονα από τον Ισόπεδο Κόμβο της Γέφυρας έως τον Ισόπεδο Κόμβο του Αγίου Αθανασίου.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 3 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ..
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.