Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Άκαρπη'' και η δεύτερη γενική συνέλευση του ΦΟ Αριδαίας - Προς Πρωτοδικείο για τον διορισμό νέας διοίκησης;



Χωρίς αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 27 Ιουλίου και η δεύτερη Γενική Συνέλευση του ΦΟ Αριδαίας που μεταξύ άλλων περιελάμβανε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου-Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στις Ομοσπονδίες και Ενώσεις. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΦΟ Αριδαίας Γιώργος Αποστολίδης δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο συγκεκριμένο πόστο παρά τις πιέσεις που δέχεται.  

Ωστόσο το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει άλλη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την θέση του προέδρου, με αποτέλεσμα όπως ανέφερε και η δικηγόρος που ήταν παρόν, η νέα διοίκηση να διορισθεί από το αρμόδιο Πρωτοδικείο. Αυτή η διαδικασία όμως είναι χρονοβόρα με αποτέλεσμα να μείνουν στον αέρα πολλά τμήματα του ομίλου. 

Τελευταία προσπάθεια έχει αποφασιστεί να γίνει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στην οποία θα φανεί αν βρεθεί λύση στο αδιέξοδο, διαφορετικά το λόγο για τον διορισμό νέας διοίκησης θα έχει το Πρωτοδικείο για τον ιστορικό όμιλο της Αριδαίας. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Καλά τα πήγαν, διέλυσαν την ομάδα και τώρα όλοι κρύβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! ΑΛΛΟΙ ΕΧΤΙΖΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η Γ ΕΘΝΙΚΗ; ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του συλλόγου... Πολλά συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Περιοχή μας έχει ανάγκη από ομάδες μπάσκετ όπως ο ΦΟΑ.
    Αφήστε τις μεγάλες ιδέες λοιπόν που όπως φάνηκε τελικά δεν καρποφόρησαν, ξαναγυρίστε αποκλειστικά και μόνο στα δικά σας παιδιά, και στις δικές σας δυνάμεις, αφήστε έξω τους διάφορους..."μάνατζερ", και ξεκινήστε από το 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.