Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μάτι: Τέλη Οκτωβρίου η δίκη για τη φονική πυρκαγιά – 21 στο εδώλιο



Στις 31 Οκτωβρίου θα καθίσουν στο εδώλιο  του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών οι 21 κατηγορούμενοι για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018, που άφησε  πίσω της 103 νεκρούς, εγκαυματίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή.
Πρόκειται, για πρόσωπα από την τοπική αυτοδιοίκηση, πρώην στελέχη της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες σε βαθμό πλημμελήματος.
Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο νυν δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και πέντε τότε υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής. Τον κατάλογο των κατηγορουμένων συμπληρώνει και ένας ιδιώτης ο οποίος θα δικαστεί για εμπρησμό από αμέλεια.
Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει επί μακρόν, λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων και των μαρτύρων συγγενών των θυμάτων οι οποίοι εδώ και τέσσερα χρόνια αναμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης για την τιμωρία των υπαιτίων για την άδικη απώλεια των δικών τους ανθρώπων που εξαιτίας εγκληματικών αμελειών έχασαν τη ζωή τους με μαρτυρικό τρόπο.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Άντε πάλι τα ίδια
    Αλήθεια για τους πάνω από 30000 νεκρούς πότε θα γίνει η δίκη;
    Για τον άλλο …πως τον λένε τον οδηγό της Μπακογιάννη που σκότωσε τον άτυχο με την μοτοσυκλέτα ;
    Η αλητεία σ ολο της το μεγαλείο .
    Όσο για την δικαιοσύνη …εντελώς τυφλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε λίγο γιατί ξαφνικά ανακαλύψανε ότι τους μετρούσαν με λάθος τρόπο και τώρα αφού αλλάξουν τον τρόπο καταμέτρησης θα την επαναλάβουν γιατί παραφούσκωσε το νούμερο.

      Αν δεις τελικά το 30000 να γίνεται 3000, μην απορέσεις γιατί ο κόσμος ήδη τρομοκρατημένος και τρυπήθηκε και δέχθηκε παθητικά και χωρίς δεύτερη κουβέντα ότι ήθελε να περάσει αυτό που χαρακτήρισε κάποιος ιδιόρρυθμος νομικός, όπως τον θεωρούν ορισμένοι, στην Αθήνα ως εγκληματική οργάνωση και έχει καταθέσει μηνύσεις γι΄ αυτό το θέμα.
      Πιθανόν να προκύπτουν συνεχώς νέα σοβαρότερα γεγονότα των οποίων επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη όπως της ηλικιωμένης που πέταξε το μπαστούνι της σε ένα αδέσποτο σκύλο και δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθεί με αυτό που αναφέρεις

      Διαγραφή
  2. Για εσάς τους 2 που είστε ένας έχω να πω κάτι...τραβά στο δέντρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.