Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολύκαστρο: Αιματηρή ληστεία με έναν 23χρονο νεκρό


Τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν σε περιοχή του Κιλκίς χθες 31 Ιουλίου για ανθρωποκτονία, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι τρεις 20,23 και 36 ετών είναι Αφγανοί και ο ένας 18χρονος από τη Συρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες τα ξημερώματα οι προαναφερόμενοι μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, προσέγγισαν τέσσερις άλλους αλλοδαπούς άνδρες από το Πακιστάν, 18,21,23 και 28 ετών, σε περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, τους ακινητοποίησαν με χρήση ξύλινων ροπάλων και σωματικής βίας και τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Τα τρία από τα θύματα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου ο 23χρονος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων που έφερε. Στο χώρο της επίθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας των συνεργών τους.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καλο παράδεισο να εχει κουράγιο στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε στα τσακιδια καλο πιλαφι και παρθενες τωρα. Αντε στα τσακιδια ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζέψαμε στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι που σκοτώνουν για ένα κινητό τραγικό να νιώθεις ανασφαλής στη χώρα που φορολογείται εργάζεσαι υπηρετησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.