Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 5 θέσεις Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών



Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη (ΑΔΑ: 9Ξ4Ι4690Β6-Χ1Ψ) για πλήρωση των παρακάτω θέσεων Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ως εξής:
  • Μια (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Διευθυντή.
  • Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β’.
  • Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμολογίας – Φυματολογίας ή Χειρουργικής (για τη Μ.Ε.Θ) στο βαθμό του Διευθυντή.
  • Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμολογίας – Φυματολογίας ή Χειρουργικής (για τη Μ.Ε.Θ) στο βαθμό του Επιμελητή Β’.
  • Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Α’.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 12.08.2022 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 02.09.2022 ώρα 24.00.

Η Διοίκηση της ΝΜ Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει την συστηματική προσπάθεια με στόχο την επαρκή στελέχωση σε έμψυχο δυναμικό όπως και την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας προς τον πληθυσμό ευθύνης.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμολογίας – Φυματολογίας ή Χειρουργικής (για τη Μ.Ε.Θ) στο βαθμό του Διευθυντή.
    Αφού υπάρχει με αυτά τα προσόντα ιατρός της ΜΕΘ που κλείσατε στην Έδεσσα , βρίσκεται στο νοσοκομείο της Έδεσσας και έχει και εμπειρία.
    Γιατί δεν την κατεβάζετε στα Γιαννιτσά ;
    Εκεί δεν μετακινήθηκαν και άλλοι ιατροί της τέως ΜΕΘ της Έδεσσας η λάθος κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους να ερθει ενας σωστος διευθυντης παθολογικης στα Γιαννιτσα γιατι γινεται ενα χαος εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιους απευθύνεσαι όταν σκοπός και στόχος είναι η διάλυση του ΕΣΥ;
      Έπεσαν και οι ίδιοι οι υγειονομικοί στην παγίδα του covid και των εμβολίων και ο Κούλης άρχισε το ξήλωμα του πουλόβερ.
      Ποιος ιατρός να πάει στο ΕΣΥ με αυτά τα δεδομένα;

      Διαγραφή
    2. @1.59 .Αντε ρε αηδία κατάντησες γυμνοσάλιαγκα.

      Διαγραφή
    3. @1.59 .Το χειρότερο τρολάκι του ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ…

      Διαγραφή
  3. Ακομη μια αποδειξη ευρυθμης και αριστης λειτουργιας του Νοσοκομειου μας. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο, τιποτα δεν βρισκεται στον αυτοματο πιλοτο. Ο συντονισμος, ο σχεδιασμος και η σοβαρη διοικηση του αν. Διοικητη κ. Ευαγγελου Λογγου φερει αποτελεσματα παρα τα προσχωματα που προσπαθουν να δημιουργησουν εκ των εσω ορισμενοι κηφηνες διευθυντες και γιατροι. Προσωπικα αισθανομαι περηφανος για το δικο μας Νοσοκομειο γιατι ειναι μια μοναδα Υγειας ολων των πολιτων. Μπραβο κ. Διοικητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται οτι έχει βγει προκήρυξη και για θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, αλλά γαργάρα τα τοπικά ΜΜΕ. Διαφημίζουν το νοσοκομείο των Γιαννιτσών και το παράλογο είναι οτι χρησιμοποιούν το ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ…´Ελεος με τον βρώμικο πόλεμο εναντίον του Νοσοκομείου ´Εδεσσας!

      Διαγραφή
  4. Δεν βλέπεις την κατάντια!! Ακόμη εγκόσμια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν χρειάζεται διαφήμιση 3.27 το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Μια βόλτα να κάνεις και να ρωτήσεις στον Νομό θα πάρεις τις απαντήσεις από τους ίδιους τους πολίτες. Κανεις δεν κάνει βρώμικο πόλεμο στο Νοσοκομείο της Εδεσσας (αν είναι δυνατόν να κάνει κάποιος πόλεμο σε Νοσοκομείο). Απλά πάτωσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.