Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε τις πύλες της η 6η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας (φωτο)



Την επιτυχημένη επανεκκίνηση του θεσμού της Εμποροπανήγυρης χάραξε και σηματοδότησε η έναρξη της 6ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Σκύδρας, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, στον εκθεσιακό χώρο επί της οδού 19ης Μαΐου.

Αρχικά τελέστηκε ο Αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης – Πέλλης – Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και τους Ιερείς μας: Αντώνιο Κορέστη, Δαβίδ Πασατά, Ευστράτιο Ιμβριώτη, Αθανάσιο Ρούντο, Ιωάννη Φασουλάκο, Νίκανδρο Πρίσκα και Μωυσή Σάγγα.
Ακολούθησε ο χαιρετισμός – ομιλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου, (το πλήρες κείμενο ακολουθεί λίγο παρακάτω), και η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων.
Η εκδήλωση των εγκαινίων πλαισιώθηκε ορχηστρικά από τη Δημοτική Φιλαρμονική Σκύδρας.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και καταχειροκροτήθηκε το παραδοσιακό χορευτικό μουσικό πρόγραμμα από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας: την Εύξεινο Λέσχη Σκύδρας, το Σύλλογο Ποντίων Δάφνης «Παναγία η Κίρεζλι», τον Ποντιακό Σύλλογο Ριζού, τον Σύλλογο Λουτροχωρίου «Αριστοτέλης», τον ΄Αγιο Ιωάννη Πρόδρομο Σκύδρας, το Σύλλογο Πετριάς «Νέα Γενιά» και το Σύλλογο Μαυροβουνίου «Ελπίδα» με χοροδιδασκάλους: τη Σοφία Μανουσαρίδου, τον Βαγγέλη Λάχανη, τον Γιάννη Τοπούζη και τον Δημήτρη Μήτσκα, και με τη μουσική συνοδεία και τραγούδι από: Άρη, Βίκυ, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Γρηγόρη Σταφυλά, Χρήστο Δεμερτζή και Γιώργο Λαζαρίδη.
Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων ακολούθησε η επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο. Τόσο ο εμπορικός διάδρομος όσο κι οι χώροι εστίασης, αναψυχής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας ήταν κατάμεστοι από κόσμο κάθε ηλικίας που έδειχνε ν΄αποζητά – ειδικά και λόγω της δίχρονης διακοπής - και ν΄απολαμβάνει πραγματικά την Εμποροπανήγυρη.
Την Εμποροπανήγυρη Σκύδρας τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, οι Βουλευτές του Νομού μας Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης, ο Συνταγματάρχης της 2ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Κωνσταντίνος Μπέλος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Πέτρος Λίτσνης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών Μαρία Λαγομάτη.
Συμμετείχαν: οι Αντιδήμαρχοι Σκύδρας: Γιώργος Χρυσαφίδης, Ιωάννα Βέργου, Αθανάσιος Γίτσας, Σταύρος Πασχαλίδης και Κυριακή Τσιφλίδου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νικόλαος Χατζηιωαννίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Θεμιστοκλής Κρητίδης, Μαρία Γιακαμόζη, Μιχάλης Μέγας, Χαράλαμπος Γεραντίδης, Γιάννης Θεοδοσίου, Γιώργος Σταματέλλος, Ευφροσύνη Κρητίδου, Κωνσταντίνος Τερζίδης, Γεωργία Γάτσου και Βασίλειος Τσαπτσάκης, οι Πρόεδροι Κοινοτήτων: Θεόδωρος Αντωνιάδης της Σκύδρας που είχε και την ευθύνη της παρουσίασης της τελετής των εγκαινίων, Δημήτρης Γαλόπουλος του Αρσενίου, Δημήτρης Τσελεπής των Καλυβίων, Παύλος Περπερίδης της Κρανιάς – Λιθαριάς, Γρηγόρης Βόλτσης της Πετριάς – Πλευρώματος – Λουτροχωρίου και Μαρία Κωστελίδου των Σεβαστειανών, επίσης η Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σοφία Σαμαρτζίδου και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού – ομιλίας της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου στην 6η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας:
«Με τις ευλογίες και τις ευχές της Εκκλησίας μας, διά του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, τον οποίο ολόθερμα ευχαριστώ και όλα, σας καλωσορίζουμε με χαρά στα εγκαίνια της 6ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Σκύδρας, που πραγματοποιείται φέτος, μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των γνωστών μέτρων που επέβαλλε η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.
Η 6η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει πέντε ημέρες, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 23 του μηνός και θα να προσφέρει σ΄όλους μας μια ακόμη ξεχωριστή κι αξέχαστη εμπειρία.
Φυσικά συνεχίζει να υπηρετεί σταθερά, στο μέτρο του δυνατού, τους σκοπούς και τους στόχους για τους οποίους συστάθηκε και ξεκίνησε με πρωτοβουλία μας, και είναι:
· η ανάδειξη, η προβολή και η περαιτέρω αξιοποίηση των συγκριτικών ανταγωνιστικών μας πλεονεκτημάτων και του παραγωγικού πλούτου,
· η ευκαιρία συνάντησης κι επαφής πολιτών κι επισκεπτών με τους εκπροσώπους και τους συντελεστές του παραγωγικού κι εμπορικού – επιχειρηματικού τομέα,
· η ενίσχυση της εξωστρέφειας,
· η προσέλκυση επισκεπτών,
· η αξιοποίηση της γεωγραφικής μας θέσης,
· η αξιοποίηση του ενδογενούς δυναμικού,
· η προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος,
· ο συνδυασμός της παράδοσης με τη σύγχρονη εποχή,
· ο σεβασμός, η διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής μας ταυτότητας, παράδοσης και ιστορίας,
· η ψυχαγωγία, η διασκέδαση και η διέξοδος από την καθημερινότητα.
Σεβασμιότατε,Σεβαστοί Πατέρες, Φίλες και Φίλοι.
Ως Δήμος Σκύδρας, σχεδιάζουμε κι αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα κι εργαλείο, κάθε δυνατότητα συνεργασίας.
Είμαστε πάντα συνεπείς με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και τις προγραμματικές εξαγγελίες.
Δίνουμε καθημερινό αγώνα για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε για τον τόπο μας.
Για τα έργα που υλοποιήθηκαν θέλω ν΄αναφερθώ συμβολικά, γιατί υπάρχει πάντοτε και συνέχεια, θ΄ αναφερθώ, λοιπόν, στα εμβληματικά έργα που παραδώσαμε και τα οποία εγκαινιάσαμε πρόσφατα, δηλ. στα νέα έργα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σκύδρας, με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ περίπου,
στη Νέα Πλατεία Σαφραμπόλεως, με αρχικό προϋπολογισμό 595.000 ευρώ, και στο ολοκαίνουργιο Νηπιαγωγείο Πετριάς, που θα εγκαινιάσουμε το Σεπτέμβρη.
Επίσης, έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι προχωράμε στην ανάπλαση της οδού Χαρωνίτου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό που θ΄αλλάξει κυριολεκτικά την όψη της πόλης και θ΄αναβαθμίσει όλη την περιοχή, έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Επιπλέον έχουμε διασφαλίσει τις μελέτες για τη συντήρηση του ιστορικού κτιρίου του σταθμαρχείου και αναμένουμε την ένταξή του σε χρηματοδοτικό εργαλείο.
Σεβασμιότατε, Σεβαστοί Πατέρες, Κυρίες και Κύριοι.
Ως Δημοτική Αρχή Σκύδρας, βασικό μας μέλημα, προτεραιότητα και καθήκον ήταν και είναι να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στους συμπολίτες μας και ειδικά στο
διάστημα της οικονομικής, της υγειονομικής και της ενεργειακής κρίσης.
Έτσι, λοιπόν, στην περίοδο της πανδημικής κρίσης και αφού ευχαριστήσω και πάλι τους υγειονομικούς μας για τον δικό τους μεγάλο αγώνα, θέλω να τονίσω ότι
· ενισχύσαμε τις κοινωνικές υπηρεσίες,
· επεκτείναμε και δημιουργήσαμε νέες δομές και ήμασταν δίπλα σε όποιον είχε ανάγκη,
· πετύχαμε τη μετάβαση των υπηρεσιών μας στη ψηφιακή εποχή,
· διευρύναμε το ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ Σκύδρας,
· προμηθεύσαμε τους μαθητές μας με τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης,
· πραγματοποιήσαμε τις απαραίτητες απολυμάνσεις.
Πριν ακόμη ξεσπάσει η ενεργειακή κρίση, που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τα ήδη μειωμένα οικονομικά της αυτοδιοίκησης, προχωρήσαμε σε δράσεις κι έργα μείωσης και περιορισμού της κατανάλωσης της ενέργειας ώστε να μειώσουμε το ενεργειακό κόστος, να πετύχουμε καλύτερο ενεργειακό αποτέλεσμα και να προστατεύσουμε το περιβάλλον.
Έτσι, λοιπόν, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε έργα ενεργειακών αναβαθμίσεων, όπως για παράδειγμα σε 4 μεγάλα σχολικά κτήρια, έργο που ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ, και στη Δ.Ε.Υ.Α.Σ., προϋπολογισμού 3.546.479 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Επίσης, προωθούμε, ήδη λάβαμε τις πρώτες αποφάσεις στην οικονομική επιτροπή, πρόγραμμα αλλαγής του οδοφωτισμού με λάμπες χαμηλής κατανάλωσης, τύπου led, προϋπολογισμού άνω των 3.000.000 ευρώ.
Στόχος η αλλαγή του οδοφωτισμού σε όλο το Δήμο μας, με φωτιστικά χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης.
Σεβασμιότατε, Σεβαστοί Πατέρες, Φίλες και φίλοι,
Όπως προανέφερα κι όπως έχω τονίσει και στις προηγούμενες ομιλίες μου παλαιότερα, ένας σημαντικός σκοπός και στόχος της Εμποροπανήγυρης είναι η ανάδειξη και προβολή των τοπικών μας προϊόντων με κυρίαρχο τον πρωτογενή τομέα και βεβαίως το ροδάκινο.
Ο αγροτικός τομέας αποτελεί χωρίς αμφιβολία τη βάση της οικονομίας μας.
Ωστόσο στα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες μας, και ειδικά στο ροδάκινο, βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο:
· ακριβό κόστος παραγωγής,
· χαμηλές τιμές πώλησης,
· αδιάθετη παραγωγή παρά τα πολύ καλά ποιοτικά της χαρακτηριστικά,
· έλλειψη εργατών γης,
κλιματικές και καιρικές συνθήκες που δεν ταλαιπωρούν απλά τον αγροτικό κόσμο, αλλά τον έχουν οδηγήσει σ΄απόγνωση,
· ζημίες που δεν καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ
Δυστυχώς οι αγρότες μας για μια ακόμη φορά κάνουν αγώνα αξιοπρέπειας κι επιβίωσης.
Θα πρέπει επιτέλους να κάνουμε βήματα μπροστά με παρεμβάσεις, διορθωτικές κινήσεις και πρωτοβουλίες από την πλευρά της πολιτείας και την ειλικρινή συνεργασία, συνεννόηση και συμφωνία από την πλευρά όλων των εμπλεκομένων στην καλλιέργεια, παραγωγή, πώληση, εμπορία, μεταποίηση όλων των αγροτικών προϊόντων και στην προκειμένη περίπτωση του ροδάκινου με στόχο να κερδίζουμε και να ωφελούμαστε όλοι χωρίς αδικίες, παραγκωνισμούς και τεχνάσματα.
Με την ευκαιρία και μ΄αφορμή τα παραπάνω θέλω να επαναλάβω ότι είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά στους αγρότες μας.
Ως Δημοτική Αρχή Σκύδρας, από την προηγούμενη θητεία υλοποιήσαμε και συνεχίζουμε να υλοποιούμε μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων αγροτικών οδών, ήδη αναμένεται το φθινόπωρο περίπου η έναρξη ασφαλτοστρώσεων 20χλμ αγροτικών δρόμων, στη Σκύδρα και σε 8 Κοινότητες μας, με προϋπολογισμό 2.874.000 ευρώ.
Αναμένουμε την ένταξη μας στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης για ασφαλτοστρώσεις άλλων 13 χιλιομέτρων αγροτικής οδοποιίας στη Σκύδρα και σε άλλες 8 Κοινότητές μας.
Ολοκληρώσαμε την κατασκευή αρδευτικού δικτύου στο Άσπρο, αρχικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ που αφορά την άρδευση 500 στρεμμάτων.
Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω το εξής:
στα τέλη περίπου του προηγούμενου μήνα ανακοινώθηκε η μεταφορά του Τελωνείου Βέροιας στις εγκαταστάσεις «Αμάλθεια Α.Ε.» στον κόμβο της Κουλούρας.
Κι αναφέρομαι στην ανακοίνωση αυτή, διότι κατά καιρούς ακούγονται σενάρια συγχώνευσης των Τελωνείων Σκύδρας και Βέροιας μ’έδρα τη Βέροια ή υποβάθμισης του Τελωνείου της Σκύδρας.
Ως Δήμος Σκύδρας έχουμε επισημάνει μέσα από αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, συσκέψεις που έχουμε συγκαλέσει σ΄επίπεδο Νομού και επαφές μας στις αρμόδιες αρχές, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε
και δεν θ΄ ανεχθούμε οποιαδήποτε σε βάρος μας αρνητική εξέλιξη, πλην της αναβάθμισης του Τελωνείου μας.
Όταν οι άλλοι αναζητούν και δαπανούν μεγάλα ποσά για να διαμορφώσουν παλιές εγκαταστάσεις για να μεταφέρουν υπηρεσίες, εμείς εδώ στη Σκύδρα, εδώ στην Πέλλα διαθέτουμε ένα δημόσιο, λειτουργικό κτήριο αυτό του Τελωνείου Σκύδρας
με τεράστιο όγκο συναλλαγών, στ΄οποίο στεγάζεται και λειτουργεί η ΧΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ που εξυπηρετούν πολλές αλλά και τις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων κι όχι μόνον.
Η κατασκευή δε του νέου οδικού άξονα Έδεσσας – Θεσσαλονίκης, όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση, θα διευκολύνει και θα συντομεύσει την πρόσβαση στο λιμάνι και γενικότερα την Θεσσαλονίκη και θ’ανατρέψει τον δήθεν αντίλογο ότι το Τελωνείο Σκύδρας βρίσκεται σε μη κομβικό σημείο.
Αναβάθμιση, και μάλιστα άμεση, πρέπει να γίνει και στο σιδηροδρομικό δίκτυο, τόσο για να ανταποκριθεί στις εμπορικές όσο και στις επιβατικές ανάγκες.
Δυστυχώς, τα δρομολόγια έχουν περιοριστεί και αρκετές ανταποκρίσεις μέσω Πλατέος γίνονται με καθυστερήσεις και με τη χρήση λεωφορείων.
Σεβασμιότατε,
Σεβαστοί Πατέρες,
Αξιότιμες κι αξιότιμοι προσκεκλημένοι,
Αγαπητές κι αγαπητοί επισκέπτες,
Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Εκπρόσωποι των Συλλόγων,
Φίλοι εκθέτες κι έμποροι,
Μέσα Ενημέρωσης,
Μαέστρο και μέλη της Φιλαρμονικής μας,
Αγαπητοί Συνεργάτες κι Αντιδήμαρχοι: Ιωάννα Βέργου,
Γιώργο Χρυσαφίδη, Θανάση Γίτσα, Σταύρε Πασχαλίδη, Κυριακή Τσιφλίδου,
Πρόεδρε του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. κ. Σουρουτζίδη,
Πρόεδρε της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. κ. Χατζηιωαννίδη,
Πρόεδρε της Σκύδρας Άκη Αντωνιάδη, Θανάση Γίτσα που ετοίμασαν δεόντως την πόλη μας,
αγαπητά στελέχη του Δήμου μας
σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία και τη συμβολή σας, όπως ολόθερμα ευχαριστώ κι όλους τους αφανείς συντελεστές στην επιτυχία της Εμποροπανήγυρής μας.
Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου που έχει την ευθύνη
διοργάνωσης της Εμποροπανήγυρης. Δούλεψε πολύ κι εκ του αποτελέσματος κρίνοντας τα κατάφερε περίφημα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας, σ΄ όλο του το προσωπικό, στο Κ.Υ. Σκύδρας που είμαστε δίπλα του σε οτιδήποτε χρειάζεται. Επίσης, θερμές ευχαριστίες θέλω ν απευθύνω και στο σύλλογο φίλων του νοσοκομείου Γιαννιτσών, ενός συλλόγου με πλούσια δράση, διότι φέτος για πρώτη φορά υπάρχει περίπτερο στην εμποροπανήγυρη μας, στο οποίο θα γίνεται η ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών, μια βαθιά ανθρώπινη πράξη, πράξη αγάπης, σωτηρίας, ζωής, ελπίδας, αλληλεγγύης.
Με το σύνθημα ΓΙΝΕ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ
ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ,
ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ,
σας καλούμε στην μεγάλη αγκαλιά του εθελοντή, να ενημερωθούμε όλοι και να απαλλαγούμε από τον φόβο και την άγνοια.
Συνεχίζουμε φίλοι μου, συνεχίζουμε με πίστη, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, συνέπεια, πολλή δουλειά, υπευθυνότητα, ανιδιοτέλεια, διαφάνεια, ομοψυχία και συλλογικό πνεύμα.
Η 6η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, αυτή η μεγάλη και σημαντική πολύπλευρη γιορτή μας, ξεκίνησε και μας προσκαλεί να τη ζήσουμε και ν΄αποκτήσουμε νέες ευχάριστες εμπειρίες!
Εμπρός, λοιπόν, ας γίνουμε όλοι κοινωνοί της χαράς, της διασκέδασης, της παράδοσης.
Ας απολαύσουμε όλοι μαζί την Εμποροπανήγυρη Σκύδρας!».
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

eemps





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Μου θύμισε το τραγούδι του αείμνηστου Ξυλούρη.
    Ο πραματευτής.
    Κουβάριστρες,τσιμπιδακια, βελονάκια....
    Αν αυτά είναι εμποροπανήγυρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεράστια αποτυχία ελάχιστες συμμετοχές ότι χειρότερο έχει γίνει από την αρχή....οι φωτο και η στημένη προβολή είναι υπερτερούν των εκθετών......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα είχε η Μαριωρι....ο Φερεντζες τς έλειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πανηγύρι στο γαρεφι ήτανε κλάσεις ανώτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα για τις φωτογραφίες έγιναν πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το καλύτερο περίπτερο είναι αυτό με τα παγωτά και τα γαριδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή η εμποροπανήγυρη αλλά να καθαρίσουμε και τους μεγάλους κάδους των σκουπιδιών που σκυλοβρωμανε και μας έχουν φάει τα σκουληκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα καταρρεουν,
    Μπροστα μας εχουμε μια προεκλογικη εκστρατεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε για τα πανηγύρια δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είπα και εγώ γιατί χαλασε ο καιρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμποροπανήγυρη του facebook και τις φωτογραφίας Ελάχιστες συμμετοχές καμία συμμετοχή από τον εμπορικό κόσμο της Σκύδρας ατελείωτες φωτογραφίες από συγκεκριμένα άτομα τα οποία έχουν προκαλέσει γέλιο άφθονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως ρε ιγνατιαδου σε κάθε κοπή κορδέλας εάν δε παρίσταται οι ιεραρχία,το στράτευμα,η αστυνομία,(λείπει η πυροσβεστική και το λιμενικό) εγκαίνια δεν κάνεις έχει καταντήσει ποιο γραφική και από τα σοκάκια της Σαντορίνης.Θα σε παρακαλέσω δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας και άφησε τα επικοινωνιακά τρικ, διότι έτσι πρωτα τους εαυτούς μας κοροϊδεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνομήλικος αγρότης21 Αυγούστου 2022 στις 9:05 π.μ.

    ΓIA TA ΠANHΓYPIA KAI TA ΦEIΣ MΠOYK KAI TON ΣYNAΓΩNIΣMO ΣTA ΛAIK ΠPΩTOI OI BOYΛEYTEΣ MAΣ .EΔΩ KAI ENA MHNA OPΓIAZEI H AIΣXOKEPΔIA ΣE BAPOΣ TOY ΣYMΠIPINOY POΔAKINOY EΞAΦANIΣMENOI. KAI ΣY PE ΛAKH. H NEA ΓENIA; ΓIATI; ΠΩΣ ΛENE OI ΠAΛIOI H KAΛH MEPA AΠO THN APXH ΦAINETAI. ΛAKH KPIMA.EΛAMΨEΣ ΔIA THΣ AΠOYΣIAΣ ΣOY. META THN HMEPA EPXETAI H NYXTA ΛAKH. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλα τα λεφτά το περίπτερο των τραπεζών!!!εκεί θα υπάρχουν πραγματικοί υπάλληλοι τραπεζών για να τους μαθαίνουν τα παιδάκια και να τους θυμούνται οι παλιότεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάποιος να την μαζέψει κρίμα είναι...κάνει καφαλοκλειδωμα ακόμη και στους υπαλλήλους για να βγει φωτο...δεν κοιτάει την τεράστια αποτυχία...μόνο η φωτο... κωμωδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.