Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίστηκαν 80 νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας (φωτο)



Σήμερα 17-08-2022 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Ορκωμοσίας των περίπου 80 νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στη ΔΠΕ Πέλλας με τη συγκίνηση και τη χαρά να είναι έκδηλες σε όλους. 

Όπως επισήμανε ο Δ/ντής Π.Ε. κ. Σάββας Ταϊλαχίδης κατά τη διάρκεια της τελετής, "το επάγγελμα του εκπαιδευτικού είναι πολύ πλούσιο σε εμπειρίες, συναισθήματα, αγάπη και όλη η Εκπαιδευτική Κοινότητα έχει υψηλές προσδοκίες από τους νέους συναδέλφους καθώς περιμένει να αναλάβουν τα ηνία και να ασκήσουν τα καθήκοντά τους με ευσυνειδησία, αγάπη και τιμιότητα".







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Από πότε η ορκωμοσία διορισθέντων δημοσίων υπαλλήλων πρέπει να παίρνει αυτή την δημοσιότητα;
    Μήπως είναι λίγο προκλητικό τη στιγμή που κάποιοι νέοι καταθέτουν βιογραφικό επί βιογραφικού για μία θέση στον ιδιωτικό τομέα;
    Εκτός αν είναι εντολή Κεραμέως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να βάλουν αστυνομικούς στην είσοδο, οι προσκλήσεις να ήταν αυστηρά απόρρητες, να έμπαιναν στο χώρο κρυφά , και χωρίς κινητά φωτογραφικές κτλπ ...και όλα αυτά γιατί μια χαζή οπαδός του αλε6 καίει λάδια!!!

      Διαγραφή
    2. Και συ ρε συριζώο τι ζόρι τραβάς.Μην πούνε ότι ο Κούλης κάνει διορισμούς εκπαιδευτικών ενώ ο δικό σου ο Ζήκος έσκιζε μνημόνια και καλσόν συνάμα;;;;;

      Διαγραφή
    3. Έπρεπε να το κάνουν στην ζούλα σαν τους διορισμούς επι ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    4. Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο ηλιθιοι σαν τον 12:01 ! Έχω διαβάσει πάρα πολλά σχόλια εδώ στο καρατζοβα αυτό ήταν το χειρότερο που έχω διαβάσει, και το κακό είναι ότι το έχει γράψει ενήλικο άτομο και μάλιστα από τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο πανάθεμα του. Ντρέπομαι που ανήκω στον χώρο αυτό γιατί ο λαϊκισμός της αυριανής έχει επανέλθει και μάλιστα δριμύτερος.

      Διαγραφή
  2. Όλα καλά αλλά οι εκπαιδευτικοί οφείλουν και λίγο σεμνότητα τι φούστες είναι αυτές σε μπαρ δουλεύουν; Σοβαρευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σοβαρότερο σχόλιο που γράφτηκε ποτέ !!!!

      Διαγραφή
    2. Με ποια "παράλογη" λογική κρίνεις εκπαιδευτικούς για το ντύσιμό τους εκτός σχολικής μονάδας; (και υπό προϋποθέσεις και εντός). Μήπως είσαι ακραία ζηλιάρα; μήπως ακραία κομπλεξική; ....ή μήπως έχεις προηγούμενα και τρέφεις ακραίο μίσος για κάποια νεοδιόριστη;...θα έλεγα μήπως είσαι και ρατσίστρια;...αλλά πιθανολογώ ότι τα κίνητρα σου για το σχόλιο δεν είναι ρατσιστικά. Κάνε σε παρακαλώ μια αυτοκριτική.

      Διαγραφή
  3. Η συγκεκριμένη διαδικασία γινόταν πάντα έτσι. Απλά το βλέπετε πρώτη φορά, γιατί τα τελευταία χρόνια γίνονται διορισμοί στην περιοχή . Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λες αυτά γιατί θα εκτεθείς.
      Από ότι φαίνεται θα δούμε πολλές φωτογραφίσεις στη συνέχεια.
      Υπάρχουν διδάξαντες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.