Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός B.C: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «Δημήτρης Χριστάκης» στην πόλη της Έδεσσας


Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός B.C, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων – Νεανίδων Waterfall Magic Basket «Δημήτρης Χριστάκης» στην πόλη της Έδεσσας από την Παρασκευή 2 μέχρι και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Φέτος, είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, η προσπάθεια αυτή να γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κάτι που αποτελεί επιβράβευση για τις προσπάθειες όλων αυτών των ετών.

Με μεγάλη μας λοιπόν χαρά, ανακοινώνουμε ότι στην φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι παρακάτω ομάδες, τις οποίες και ευχαριστούμε που μας τιμούν με την παρουσία τους:

• Αστέρας Καβάλας

• Ηρακλής Κοζάνης

• Ολυμπιάδα Λάρισας

• Ολυμπιακός Βόλου

• Νεάπολη Σ.Α.Π.Κ

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους και όλες, να παρακολουθήσουμε μαζί τις προσπάθειες των αθλητριών και των Συλλόγων τους, σε μια προσπάθεια ανάδειξης του Αθλήματος που τόσο αγαπάμε, αλλά και της δημιουργίας δεσμών που δύσκολα θα ξεχαστούν.

Το Δ.Σ του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ B.C



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αξιέπαινη προσπάθεια ενός συλλόγου που δείχνει να σέβεται τουλάχιστον τους ανθρώπους που με οποιοδήποτε τρόπο στηρίζουν τον Αθλητισμό.
    Τέτοιες προσπάθειες λείπουν από την ευρύτερη περιοχή μας , και χρήζουν την στήριξη όλων μας.
    Καλή Δύναμη, και Καλή Επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.