Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης των Γιαννιτσών



Συνεργείο της ΔΕΥΑΠ από το πρωί της Κυριακής επιχειρεί να αποκαταστήσει την βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης των Γιαννιτσών, επί της οδού Χατζηδημητρίου.
Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία και για αυτό οι οδηγοί πρέπει να δείξουν προσοχή και κατανόηση μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τι ποιο φυσιολογικο απο το να βλεπουμε καθημερινα την γυμνια και την ντροπη της ΔΕΥΑ ΠΕΛΛΑΣ. Καθημερινα βλαβες στο δικτυο, ανενεργοι κατα καιρους οι βιολογικοι, παυση υδροδοτησης λογω κακης συντηρησης και γενικα μια επιχειρηση μπαχαλο που ειναι ακομη ζωντανη εξ αιτιας της φιλοτιμης προσπαθειας καποιων απο τους εργαζομενους. Απο το 2011 ολοι οι πολιτικοι προισταμενοι (Προεδροι, Δ.Σ) ειναι οχι απλα ασχετοι με το αντικειμενο, αλλα επιβλαβεις για αυτην. Τεχνικη υπηρεσια ανυπαρκτη, οραμα για ποιοτικη αναβαθμιση υπηρεσιων το ιδιο και οπως παντα φταιει ο κανενας. Το μυαλο τους ειναι να κανουν καποιο ρουσφετακι του κ@ λου για μια δεκαδα ψηφων, να μειωσουν τους λογαριασμους οχι των αδυναμων οικονομικα συμπολιτων μας αλλα των ημετερων και περα βρεχει. Δειξε μου τον "βασιλια" να σου πω για την φυλη ελεγαν οι πρωτοι κατοικοι που πατησαν το ποδι τους στην Αμερικη. Καλο φθινοπωρο με λιγοτερες βλαβες και προς Θεου καμμια πλημμυρα για να μην θρηνησουμε ουτε κουνουπι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.