Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτο: Εβγαζαν σέλφι κι έκαναν στόρι μέσα στη Βουλή



Αυστηρή σύσταση σε βουλευτές για φωτογραφίες και βίντεο που τραβούσαν 
Αίσθηση προκάλεσε η παρατήρηση του προέδρου της Βουλής, Λευτέρη Τασούλα, σε κάποιους που δεν κατονόμασε ότι βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο. «Είναι ανεπίτρεπτο αυτό», είπε σε αυστηρό τόνο ο κ. Τασούλας. 
Φαίνεται ότι κάποιοι βουλευτές είχαν βγάλει τα κινητά τους τηλέφωνα κι έκαναν στόρι ή έβγαζαν σέλφι μέσα στην αίθουσα της Βουλής κατά τη συνεδρίαση, αν και πρόκειται για ενέργεια που απαγορεύεται αυστηρά από τον Κανονισμό της Βουλής.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Απορώ για ποιο λόγο υπάρχουν βουλευτες τι προσφέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή οι πατέρες του έθνους,παρανομούσαν εντός της βουλής και αντί να ακολουθηθεί η διαδικασία ,όπως σε κάθε πολίτη που παρανομεί γύρισε ο πρόεδρος την κεφαλή και η υπόθεση έκλεισε.
    Και μετά έρχονται οι λεχρίτες και σου λέει ότι οι βουλευτές δεν πρέπει να παρακολουθούνται από την ΕΥΠ γιατί λέει είναι οι ταγοί της δημοκρατίας.Αυτοί που πρέπει να παρακολουθούνται κυρίως είναι οι πολιτικοί,οι δημοσιογράφοι ,οι δικαστικοί οι οποίοι αποτελούν την κερκόπορτα του έθνους,και όχι τον μανάβη και τον μπακάλη της γειτονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάσου..οι ίδιοι τους δεν σέβονται τον χώρο της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσοι είναι; Τριακόσιοι; Ούτε εκατόν πενήντα και είναι πολλοι. Ξέρετε τι λεφτά θα μείνουν για να καλυφθουν άλλες ανάγκες; Φτάνει πια η κοροισία με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTO ΔEN KANOYN KAI OI ΔIKOI MAΣ; ΦΩTOΓPAΦIEΣ KAI ANTIΓPAΦEΣ .AYTO ΠOYΛAEI. ΓIAYTO TA ΛAIK ΠANE ΣYNNEΦO. KAI AN TA ΛAIK EINAI ΨHΦOI ΠPOBΛEΠΩ NA ΣAPΩNOYN. ΓIAYTO
    ΦΩTOΓPAΦIEΣ KANOYN ΘPAYΣH. EIΔIKA O ΛAKHΣ TO EΠIAΣE TO NOHMA ΠPOBΛEΠΩ NA ΣAPΩNEI H NA ΠATΩNEI. IΔΩMEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διώξτε τους όλους ουστττ τι προσφέρουν δρόμο ,μπ@ρδελο το έκαναν το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.