Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο μήνυμα Σάκη Χατζηδημητρίου στον πρωταθλητή Ευρώπης Κώστα Λαμπρίδη



Θέλω να εκφράσω δημόσια, τα θερμά μου συγχαρητήρια και τους επαίνους μου, στον νεαρό έφηβο συντοπίτη μας Κωνσταντίνο Λαμπρίδη για την μεγάλη του Επιτυχία, να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να στεφτεί Πρωταθλητής Ευρώπης , στην κατηγορία του, στο επίπονο Άθλημα της Άρσης Βαρών. Το ήθος του , η επιμονή του και η αγωνιστικότητα του ας αποτελέσουν Φωτεινό Φάρο για τους συνομηλίκους του . Θερμά συγχαρητήρια και στους άξιους γονείς του Ευδοκία και Αριστοτέλη ( Τέλη ) που, ως παλαίμαχοι αθλητές του ιδίου αθλήματος , του άνοιξαν τον δρόμο και τον καθοδήγησαν στην πορεία για την Επιτυχία. Να είναι γεροί και περήφανα να τον καμαρώνουν . Κοντά σε αυτούς χαιρόμαστε και σε καμαρώνουμε και εμείς, Κωνσταντίνε. Ο Θεός να σου δίνει Υγεία και Δύναμη . Πάντα Επιτυχίες .! Εύγε . !

Σάκης Χατζηδημητρίου
επικεφαλής συνδυασμού «Ενωμένοι για την Αλμωπία»



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο και φυσικά στον κύριο Χατζηδημητρίου .
    Ο δήμαρχος της πόλης αετό πετάει;
    Ένα νέο παιδί διακρίθηκε πρωταθλητης Ευρώπης στην άρση, κουφός είναι;
    Είναι μικρής σημασίας αυτό το γεγονός για αυτόν;
    Ε ρε κάτι πουθεναδες με επίπεδο στα τάρταρα που βγάζετε για δημάρχους.
    Λυπάμαι και θλίβομαι που ικανά παιδιά με στόχους και επιτυχίες προβάλλουν την περιοχή και η "άρχοντες" είναι μόνο για τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Παπαδημητρίου αργά ξύπνησε αλλά ξύπνησε. Ίσως επειδή ειναι χωριανος του Κωνσταντίνου να τον έσπρωξε κάποιος και τον ξύπνησε. Οι υπόλοιποι κοιμούνται....μην τους ενοχλείται!! Είχε και πολλά πανηγύρια αυτόν τον καιρό!!
    Πάντα στην κορυφη παλικαρι μου!! Εύγε και στους γονείς του!! Να τον χαίρονται!! Και εμείς οι ξένοι χαιρόμαστε και καμαρώνουμε για τον συντοπίτη μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή δε παίζει να έλειπε και να το έμαθε τώρα ε;
      Η κακία στο μεγαλείο της πάντα και πρώτα απ' όλα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.